Wilson Blade Pro V2 2023
  • Wilson Blade Pro V2 2023
  • Wilson Blade Pro V2 2023

Wilson Blade Pro V2 2023

PVP: 3 236,15 kr
2 851,65 kr
-12% Wilson Padel
padelracket Wilson Blade Pro V2 | Få dina vinnande bilder med detta högpresterande Wilson-racket, en modell med en något hög balans och en mycket bekväm touch för att dominera spelet
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Wilson Blade Pro V2 padelracket

Vi presenterar det mest avancerade sortimentet av Wilson Padel-racket för denna 2022. Köp det svarta och guldiga padelrackete Pro V2padelracket, en modell som du kommer att känna dig bekväm med och med vilken du kommer att kunna trycka mer kraft till bollen. För detta har den ett droppformat men den lite höga balansen märks, så det går väldigt bra på toppen.

Kol har använts för dess tillverkning, vilket gör strukturen stark och solid. Den har också en ny hjärtdesign som bättre fördelar sina vikter. Slutligen erbjuder den en mycket bekväm touch eftersom mjukt eva-gummi har använts inuti och en grov finish har getts till ytan som avsevärt förbättrar effekterna. ingen anpassningsförmåga.

Wilson padelrackete Pro V2 svart och guld, egenskaper

  • Droppformad design och lätt balanserad balans i nya Wilson padelrackete Pro V2.
  • Texturerad yta med spinneffektgrepp som förbättrar toppspin och spinn.
  • 100 % kolkonstruktion för att ge dig bästa prestanda i varje åtgärd.
  • Den innehåller mjukt eva-gummi för en mer bekväm beröring och för att inte tappa bollutmatningen.
  • Stabilt och vridfritt slag tack vare det nya hjärtat.
  • Racket med extra kraft, perfekt för attackerande spelare.
  • Mycket bekväm touch tack vare användningen av mjukt eva-gummi i kärnan.
  • Ny kollektion av högpresterande Wilson 2022-racket.

Vem är det till? För mer erfarna spelare eller de med hög spelnivå som vill få mer kraft i sitt spel, eftersom nya padelrackete Por V2 håller balansen något högt så att den hjälper oss att enkelt få ut bollen från banan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de bästa Wilson-materialen har använts för dess tillverkning. Den presenterar också en sofistikerad design i svart med detaljer och hela hjärtområdet i guld, en av de mest sofistikerade padelracket du kan hitta!

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har det varit ansvarig för att utrusta de bästa atleterna i världen, så inom padelsektorn hittar vi även produkter av högsta kvalitet för alla typer av spelare.

Upptäck den varierade katalogen av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Den här säsongen har Fernando Belasteguín representerat på WPT-banorna, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter