Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Wilson Bela Elite 2020
  • Wilson Bela Elite 2020

Wilson Bela Elite 2021

PVP: 3 236,15 kr
2 912,54 kr
-10% Wilson Padel
Wilson Bela Elite röd padel racket | Njut av detta Wilson padel racket, en mjukare version av Fernando Belasteguíns racket för spelare som letar efter sensationer och komfort

padel racket Wilson Bela Elite av Fernando Belasteguín

Vi har redan hela Bela de Wilson Padel 2021-serien. Få dina bästa bilder med Bela Elite padel racket, en modell utvecklad tillsammans med Fernando Belasteguín som innehåller ett mjukt core eva-skumgummi för att förbättra spelarens sensationer och absorptionen av vibrationer .

Den sticker ut i kontroll och kraft tack vare sin rivform och välcentrerade balans. När det gäller dess sammansättning är den 100% kol med en förstärkt struktur för stor motståndskraft. Dessutom kan du med Arrow-Grip-råheten skriva ut större effekter på bollen.

Wilson Bela Elite av Fernando Belasteguín, egenskaper

  • Teardrop design och innehöll balansen av wilson Bela Elite 2021.
  • Mjukare version av Bela-racketserien, den av Fernando Belasteguín.
  • Minskar vibrationer med det mjuka eva-skumgummit inuti.
  • Tillverkad med den senaste generationens kol för större motstånd.
  • Den innehåller ett genomskinligt klistermärke som fungerar som ett skydd.
  • Ny hjärtdesign för större stabilitet.
  • Den anpassar sig till alla spelstilar eftersom det är en balanserad padel racket.
  • Wilson 2021 sortiment av högtävlingsracket.

Vem är det till? För spelare med en mångsidig spelstil, på medelhög nivå som letar efter en mångsidig padel racket med en bred sweetspot för att inte missa lätta bollar och även med ett bra slag för att komma till nätet med självförtroende.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att njuta av den bästa prestandan på banan samt stor komfort eftersom dess beröring är mjukare. Förutom att vara samdesignad med Fernando Belasteguín kommer du att njuta av en spektakulär design i svart, rött och spelarens signatur.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi känner alla till historien om Wilson Sport. Det finns många års erfarenhet inom sportvärlden, sedan 1914 utrustat de bästa idrottarna. Därmed kunde han inte missa sitt sandkorn i paddelsektorn.

Upptäck det varierade sortimentet av Padel rackets, skor, padelväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter