Wilson Bela Tour svart 2024 padelvaska
  • Wilson Bela Tour svart 2024 padelvaska
  • Wilson Bela Tour svart 2024 padelvaska

Wilson Bela Tour svart 2024 padelvaska

PVP: 1 316,40 kr
602,81 kr
-55% Wilson Padel
Wilson Bela Tour svart | Ta med all din utrustning med stil och säkerhet med Padelväska Wilson Bela Tour svart 2024, en medelstor väska. Lämna inget bakom för dina matcher!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Wilson Bela Tour svart padelbag 2024

Upptäck exklusiviteten och funktionaliteten hos padelväska Wilson Bela Tour svart 2024, ett unikt samarbete med en av padelns största. Denna väska är designad för att erbjuda maximal komfort och effektivitet, vilket gör att du kan bära allt du behöver för dina matcher på ett ställe, med en sofistikerad och tålig stil.

Padelväska Wilson Bela Tour är inte bara rymlig och tillgänglig, utan skyddar också din utrustning från extrema förhållanden tack vare sitt Thermoguard-foder. Den är den idealiska partnern både på och utanför padelbanan, och ser till att din utrustning alltid är skyddad och organiserad.

Egenskaper padelväska Wilson Bela Tour svart

  • Byggd med högkvalitativ polyester för att garantera hållbarhet och motståndskraft mot slitage.
  • Thermoguard-foder i sidofacket för att skydda dina racketar från höga temperaturer.
  • Ytterligare fodrad ficka för små föremål som nycklar och mobiltelefon.
  • Justerbara och vadderade axelremmar med en ergonomisk design som förbättrar ventilationen och komforten.
  • Rymligt inre utrymme som inkluderar ett separat område för skor, håller allt organiserat och lättillgängligt.
  • Tillhör Wilsons kollektion av padelväskor för 2024.

Vem är den för?

Den är designad för professionella och amatör padelspelare som söker det bästa inom kvalitet och funktionalitet. Den är idealisk för de som värderar hållbarhet och stil och behöver en komplett lösning för att transportera sin utrustning.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska padelväska Wilson Bela Tour för dess noggrant genomtänkta design som erbjuder maximalt skydd och organisering av din utrustning. Dess eleganta stil och avancerade egenskaper gör den till ett måste för varje seriös padelspelare.

Lär dig mer om varumärket Wilson

Wilson är en ledare på sportmarknaden med en rik historia av innovation och kvalitet. Sedan starten har de varit i framkanten när det gäller design och tillverkning av sportutrustning, och har vunnit förtroendet hos idrottare över hela världen.

Känd för sitt engagemang för kontinuerlig förbättring och kundnöjdhet, fortsätter Wilson att erbjuda exceptionella produkter som överträffar idrottares förväntningar, från amatörer till proffs.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter