Vibora Black Mamba Xtreme 3K 2024
  • Vibora Black Mamba Xtreme 3K 2024
  • Vibora Black Mamba Xtreme 3K 2024

Vibora Black Mamba Xtreme 3K 2024

PVP: 2 029,45 kr
2 012,25 kr
-1% Vibora
Vibora Black Mamba Xtreme 3K A000442 | Dominera banan med Vibora Black Mamba Xtreme 3K 2024. Kraft och stil för den avancerade spelaren. Missa inte chansen att lyckas!
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vibora Black Mamba Xtreme Elite 3K padelracket

Dyk in i padelvärlden med Viboras senaste känsla, Vibora Black Mamba Xtreme 3K 2024. Dess hybriddesign och iögonfallande fluorescerande gula färg kommer att göra dig till mittpunkten på banan, medan dess avancerade komposition garanterar kraften och försvaret som aggressiva spelare önskar.

Modellen Black Mamba Xtreme 3K är mer än bara ett enkelt padelracket; det är en förlängning av din passion för spelet. Designad noggrant med en proffsig EVA-gummi i multidensitet tillsammans med en yta av 3K-karbon med en glänsande 3D-finish för att balansera kraft och kontroll, erbjuder Vibora dig ett dödligt vapen för att dominera varje match under år 2024.

Egenskaper hos Vibora Black Mamba Xtreme 3K padelracket

  • Hybrid tårform för en optimal sweetspot och extra kraft.
  • Medelhög balans, för kraftfulla slag.
  • Pro Soft EVA-gummi i multidensitet för en exceptionell känsla.
  • Kolfiberrör som bidrar med motståndskraft och hållbarhet.
  • Yta av 3K-karbon med texturerad 3D-finish för förbättrade effekter.
  • Tillhör Viboras racketkollektion för 2024.

Vem är det för?

Black Mamba Xtreme 3K är designad för den avancerade spelaren som vet att perfekt balans i ett racket kan ändra riktningen på en match. Idealisk för de som vill utmärka sig både i försvar och anfall, nära och längst bak på banan.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att förälska dig i Black Mamba Xtreme 3K inte bara på grund av dess felfria prestanda på banan, utan även på grund av dess avantgardistiska design. Vibora höjer standarden med en stil som kombinerar den mest avancerade teknologin med en imponerande estetik.

Upptäck mer om märket Vibora

Vibora Padel har byggt sitt rykte genom innovation och åtagande om kvalitet. Sedan starten har de utmärkt sig för att erbjuda högpresterande utrustning till padelspelare, genom att kombinera banbrytande teknik med exklusiva designer som sticker ut på banan.

Lanseringen av Black Mamba Xtreme 3K speglar Viboras filosofi: att överskrida det konventionellas gränser och ge atleter verktygen för att uppnå excellens. Med varje ny kollektion, följer Vibora inte bara trenden, utan definierar den.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter