Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora Naya Junior 2023
  • Vibora Naya Junior 2023
  • Vibora Naya Junior 2023
  • Vibora Naya Junior 2023

Vibora Naya Junior 2023

PVP: 1 041,61 kr
931,91 kr
-11% Vibora
padelracket Vibora Naya Junior 2023 | Maximal spelbarhet med detta Vibora barnracket, en modell som sticker ut för sin kontroll och mjuka touch, vilket gör den lättare att leka med.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Vibora Naya

Få de små att njuta av denna magnifika sport med Naya Junior padelracket i lila, en av nyheterna som Vibora 2023 presenterar den här säsongen. Det är en kopia av vuxenmodellen som bibehåller en fantastisk sweet spot tack vare sitt rundare format. med en låg balans, vilket hjälper oss att kontrollera bollen.

Däremot är den anpassad för de smås hand, så den har mindre tjocklek i näven kombinerat med en vikt på runt 330 - 350 gram för att göra den lätt att hantera. Kol har även använts i ramen för att förbättra dess hållbarhet, samt mjukt gummi för en mycket mjukare och behagligare träff.

Vibora Naya för lila tjej, egenskaper

  • La Vibora Naya Junior 2023 presenterar en glasfiberkonstruktion.
  • Mer kontroll över bollen tack vare den runda formen med låg balans.
  • Minskad vikt, tänker på flickors behov.
  • Mjukt eva-gummi inuti för att undvika att generera vibrationer.
  • Snabb anpassningpadelracketlracket för att underlätta utvecklingen för ungdomarna.
  • Estetik i svart med logga och lila detaljer.
  • Nya Vibora 2023 barnracket.

Vem är det till? För de små hemma, eftersom det är ett padelracket för tjejer eller pojkar anpassat efter deras behov, vilket gör det idealiskt att börja spela eller gå upp i nivå. Tack vare sammansättningen av flexibla material är det lätt att leka med det, så att de små ska njuta av det till fullo på banan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom ormmärket inte har sparat några resurser i sin konstruktion, vilket också ger det mycket noggrann kosmetika. Den här säsongen kommer Naya för tjejer tillbaka med en väldigt cool svart finish och lila detaljer.

Upptäck mer om varumärket VIBOR-A

Njut av den bästa padelupplevelsen med Vibora Padel, ett spanskt varumärke som har en lång historia i branschen. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleksordningen Martín Sánchez Piñeiro eller Josete Rico bland andra.

Vänta inte längre och skaffa den nya kollektionen av padelracket, kit och tillbehör i vår webbutik. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge idrottaren exceptionell prestation i varje match.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 330-350gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter