Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora Black Mamba Junior 2023
  • Vibora Black Mamba Junior 2023
  • Vibora Black Mamba Junior 2023
  • Vibora Black Mamba Junior 2023

Vibora Black Mamba Junior 2023

PVP: 1 041,61 kr
931,91 kr
-11% Vibora
padelracket Vibora Black Mamba Junior 2023 | Att de små njuter maximalt med detta Vibora padelracket för barn, ett kontrollpadelracket, lätt och flexibelt med vilket de kan utvecklas och ha kul
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Vibora Black Mamba padelracket

Låt de små njuta av de bästa förnimmelserna på banan med det nya Black Mamba Junior padelracket i turkos, en modell som finns i kollektionen Vibor-a Padel 2023. Den är en kopia av Black Mamba men den har material mer flexibla i dess konstruktion, låga vikt och en manschett anpassad för ungdomar.

Den har alltså tillverkats med glasfiber, som är snabb att anpassa och ger bra spelbarhet. Mjukt eva-gummi har använts för kärnan, så det genererar en mycket bekväm beröring och mindre vibrationer. Som avslutning ger dess runda form och inneslutna balans en mycket bred sweet spot, så att du enkelt kan returnera bollen.

Vibora Black Mamba för barn turkos, egenskaper

  • Vibora Black Mamba Junior är en anpassning av vuxenmodellen.
  • Kontrollpadelracket som förlåter alla misstag.
  • Mycket bekväm touch tack vare Eva-gummit som används inuti.
  • Glasfiberkonstruktion som ger den större spelbarhet.
  • Anpassad efter behoven hos barn med minskad vikt och knytnäve.
  • Matt finish i svart och turkos.
  • Ingår i Vibora 2022 barnracketkollektion.

Vem är det till? Speciellt designad för unga spelare, pojkar eller tjejer mellan 7 och 12 år som börjar spela eller redan har en medelnivå och behöver ett kontrollpadelracket anpassat efter deras behov för att gå vidare match efter match.

Varför kommer du att gilla det? För det är anpassat efter de smås behov, med mindre vikt och mått så att det inte är svårt för dem att flytta på det. Dessutom är den visuellt väldigt cool eftersom den presenterar en estetik i svart med turkosa detaljer, helt enkelt spektakulärt!

Upptäck mer om varumärket VIBOR-A

Njut av den bästa padelupplevelsen med Vibora Padel, ett spanskt varumärke som har en lång historia i branschen. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleksordningen Martín Sánchez Piñeiro eller Josete Rico bland andra.

Vänta inte längre och skaffa den nya kollektionen av padelracket, kit och tillbehör i vår webbutik. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge idrottaren exceptionell prestation i varje match.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter