Vibora Taipan Classic Edition
  • Vibora Taipan Classic Edition
  • Vibora Taipan Classic Edition

Vibora Taipan Classic Edition

PVP: 2 742,50 kr
1 206,28 kr
-57% Vibora
Vibora Taipan Classic Edition padelracket | Styr dina skott med detta avancerade Vibora padelracket, en mycket hanterbar modell som också erbjuder en spektakulär touch med det mjuka eva-gummit
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Vibora Taipan Classic Edition

Vi presenterar alla detaljer i det nya Vibora 2022 padelracket. Upptäck det nya Taipan Classic Edition padelracket, designat i en rund form och med en medel-låg balans för att erbjuda fantastisk spelbarhet. Således presenterar den en bred slagyta, som hjälper oss att kontrollera våra slag.

Så det är ett kontrollpadelracket, perfekt för drivspelare. För dess tillverkning har kol med 3k-tyg använts, vilket ger den stor motståndskraft. För att inte tappa känslor, innehåller den mjukt eva-gummi inuti, så det ger en fantastisk bollutmatning och en mycket bekväm touch. För att avsluta ger den en slät matt finish.

Vibor-a Taipan Classic Edition, funktioner

  • Bra spelbarhet vid varje punkt med Vibora Taipan Classic Edition.
  • Mycket sötma i beröringen tack vare den mjuka eva gummikärnan.
  • Solid och stabil struktur tack vare kolet som används i röret.
  • Stort motstånd hos planen med användning av 3k-tyg.
  • Den kommer att förlåta våra misstag tack vare sin runda design och inneslutna balans.
  • Den integrerade delen i hjärtat genererar en mer stabil träff, vilket eliminerar vridning.
  • En av de mest tekniska racket i Vibor-a Padel 2022.

Vem är det till? Fokuserad på spelaren som spelar i forehandpositionen, som gillar att förbereda poängen bakifrån eftersom det är en kontrollpadelracket, så den erbjuder en bred sweetspot för att kunna rikta och placera bollen med precision i det rivaliserande fältet.

Varför kommer du att gilla det? För det är en av Vibor-a-nyheterna för den här säsongen, gjord med de bästa materialen och en fantastisk design. Den återkommer med en slät matt finish där svart har kombinerats med silverormen och några röda detaljer.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padel. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Josete Rico bland många andra elitidrottare.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av padelracket, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter