Vibora X Anniversary ryggsäck svart kunglig
  • Vibora X Anniversary ryggsäck svart kunglig
  • Vibora X Anniversary ryggsäck svart kunglig

Vibora X Anniversary ryggsäck svart kunglig

PVP: 877,60 kr
767,35 kr
-13% Vibora
Padel ryggsäck Vibora X Anniversary svart kunglig | Praktisk padelryggsäck designad av Vibor-a med stora fack för att lämna all din padelutrustning, perfekt för att resa med motorcykel och med precis tillräckligt

Svart och kungsblå Vibora X Anniversary padel ryggsäck

Vi ger dig ett brett urval av väskor för att gå till dina tävlingar med allt material du behöver. Upptäck X Anniversary padelryggsäcken i svarta och kungsblåa detaljer designad av Vibora 2022, en väska som har en förstärkt och vadderad rygg samt ergonomiska handtag för att bära den bekvämt.

Å andra sidan innehåller den flera fack: ett huvudfack för textilier, ett annat för padelracket och ett oberoende där man ska lämna skorna. Den har även mesh på sidorna så att du kan ha en flaska vatten eller en burk bollar nära till hands.

Vibora X svart och blå jubileumsväska, funktioner

  • Den kungliga svarta Vibora X Anniversary-ryggsäcken har en ungefärlig kapacitet på 35 liter.
  • Kvalitetsmaterial som polyester och PU har använts.
  • Små fickor för att hålla personliga föremål nära till hands.
  • Ventilerat fack för skor eller blöta kläder.
  • Vadderad rygg för att undvika obehag i nedre delen av ryggen eller axlarna.
  • Den tillhör Vibora 2022 ryggsäckskatalogen.

Vem är det till? Det är det bästa alternativet för idrottare som vanligtvis tar precis rätt material för att spela padel eftersom det är en väska som låter dig transportera racket, lite kläder att byta om till och skorna på ett bekvämt och organiserat sätt.

Varför kommer du att gilla det? PA en del av dess fantastiska egenskaper erbjuder en spektakulär design i svarta och blå detaljer eftersom det är en del av den officiella serien av produkter som varumärket har utvecklat för sin jubileumslyxutgåva!

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padel. Det finns många års historia av företaget, som utrustar professionella spelare i World Padel Tour, den bästa padelbanan i världen.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av padelracket, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter