Vibora Taipan Liquid Edition 2022
  • Vibora Taipan Liquid Edition 2022
  • Vibora Taipan Liquid Edition 2022

Vibora Taipan Liquid Edition 2022

PVP: 3 949,20 kr
1 974,05 kr
-51% Vibora
Vibora Taipan Liquid Edition 2022 padel padel racket | Rikta bollen med precision med detta Vibora racket för avancerad nivå, en modell med en bred sweet spot och halvmjuk touch som får oss att känna bollen
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 29 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vibora Taipan Liquid Edition svart och grå

Utrusta dig själv med nyheterna om Vibora Padel 2022, du kommer att hitta din bästa allierade på banan! Köp Taipan Liquid Edition padel racket i svart och grått, en högtävlingsmodell som hjälper oss att placera bollen med precision och inte missa lätta bollar på grund av dess runda form och medel-låga balans.

När det gäller dess konstruktion har 100% kol med 3k-tyg använts för ytan för att göra den mer motståndskraftig och uppnå en torrare touch för att skriva ut kraftfullt. Den har även eva mjukt gummi inuti, vilket ger oss en bekvämare touch och eliminerar vibrationer.

Vibora Taipan Liquid Edition svart och grå, funktioner

  • Placera bollen med precision med Vibora Taipan Liquid Edition ren kontroll!
  • Inredning med eva mjukt gummi, ett mjukt skum som ökar sensationerna.
  • Kolkonstruktion och förstärkt med 3k-tyg för större motstånd.
  • Runt format med innesluten balans som utökar sin sweet spot.
  • Mycket bekväm, eliminerar vibrationer orsakade av stötar.
  • Han kommer att förlåta alla våra misstag.
  • Finns i den nya katalogen av Vibora 2022 herrracket.

Vem är det till? Lämplig för spelare på avancerad nivå och med en teknisk spelstil, eftersom det är en kontrollpadel racket som uppför sig väldigt bra från botten av banan, som hjälper dig att korrigera bollar utanför mitten och inte framgångsrikt försvara rivaliserande attacker.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare användningen av kvalitetsmaterial ger den bästa prestanda och sensationer till spelaren. Dessutom har byrån tagit hand om alla detaljer i sin bild för att uppnå ett slutresultat i svart, med en grå logotyp och knallröda detaljer.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter