Mochila Vibora Taipan amarillo fluor
  • Mochila Vibora Taipan amarillo fluor

Mochila Vibora Taipan amarillo fluor

PVP: 329,10 kr
273,70 kr
-17% Vibora
Fluorescerande gul Vibora Taipan padelryggsäck | Allt till hands med denna Vibora padelväska, en liten ryggsäck med snygg design och flera fack så att du inte lämnar något hemma
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 18 Juli, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Vibora Taipan liten väska i gult

Välj bland alla Vibora-väskor som vi har tillgängliga, den som passar dina behov bäst. Upptäck Taipan padelryggsäcken i svart och fluorgul, perfekt om du inte duschar efter att ha spelat och bara bär det som är nödvändigt.

Den fördelar sitt utrymme i ett brett centralt fack. På baksidan kan du förvara ditt padel racket då det är mycket väl skyddat. Dessutom är handtagen vadderade och den innehåller små fickor med dragkedja och en nätficka på varje sida.

Vibora Taipan väska i fluorgul, funktioner

  • Tekniska och resistenta tyger som används i Vibora Taipan gul fluor.
  • Fack designat för förvaring av 1 padel racket.
  • Liten storlek, endast för mässan.
  • Vadderade och justerbara remmar.
  • Galler på varje sida för att lämna tillbehör eller vattenflaskan.
  • Vibora 2022 liten ryggsäckskollektion.

Vem är det till? Den är designad för en och annan spelare, som inte vill ha en enorm padelväskor eftersom han med en mindre ryggsäck kan transportera all sin utrustning. Den är också idealisk för att resa med motorcykel eller skoter eftersom ingenting är skrymmande.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin svarta och fluorescerande gula design är den väldigt slående så att alla kommer att titta på dig när du dyker upp i din paddelklubb. Den finns även i andra färger, så du kan välja din favorit.

Ta reda på mer om varumärket VIBORA

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter