Mochila Vibora Taipan azul
  • Mochila Vibora Taipan azul

Mochila Vibora Taipan azul

PVP: 329,10 kr
273,70 kr
-17% Vibora
Padel ryggsäck Vibora Taipan blå | En av de mest kompletta Vibora-ryggsäckarna då den har flera fack anpassade för varje material samt vadderade handtag och en oklanderlig design.

Padelväska Vibora Taipan blå

Försumma inte valet av din padelväska, i vår butik hittar du de bästa erbjudandena och designerna. Upptäck den blå Taipan padel bagen, en av nyheterna som presenteras av Vibora Padel 2022. Det är en funktionell, tålig liten ryggsäck med en färgglad finish.

När det gäller dess utrymme kan vi säga att den uppfyller vad som krävs eftersom den har ett huvudfack, ett annat exklusivt för padel racket och mindre fickor för att hålla tillbehör nära till hands. Den har också vadderade förstärkningar för ökad komfort.

Vibora Taipan blå väska, funktioner

  • Den blå Vibora Taipan har meshfickor på båda sidor.
  • Centralt område för förvaring av kläder eller skor.
  • Den innehåller ett bakfack anpassat för padel racket.
  • Vadderade handtag och skydd för att undvika obehag i axlar och ländrygg.
  • Kvalitetsmaterial som tål användning.
  • Ny samling av ryggsäckar för spelare Vibora 2022.

Vem är det till? Lämplig för killar som tränar eller tävlar regelbundet och vanligtvis reser med motorcykel eller skoter, eftersom Taipan fyller sin funktion perfekt och inte är en extremt stor boll, så den kommer inte i vägen för dig.

Varför kommer du att gilla det? Vid första anblicken kommer du att älska dess design. Vid detta tillfälle kombinerar den färgen svart med den mycket stora blå logotypen samt dragkedjorna och resten av detaljerna. Den finns även i andra färger så du kan välja den du gillar bäst.

Ta reda på mer om varumärket VIBORA

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter