Mochila Vibora Taipan naranja
  • Mochila Vibora Taipan naranja

Mochila Vibora Taipan naranja

PVP: 329,10 kr
273,70 kr
-17% Vibora
Padel ryggsäck Vibora Taipan orange | Allt du behöver till hands i denna fantastiska Vibora padelryggsäck, en mycket praktisk väska för dig som brukar ta med ett racket och tillbehör för att spela

Liten orange Taipan Vibora-väska

Njut av de bästa padelprodukterna i vår webbutik. Skaffa den nya Taipan padelryggsäcken i orange och svart, en väska gjord med de bästa materialen från det franska företaget och med en färgglad finish, som vi är vana vid.

Vi kan säga att den har en rimlig kapacitet, perfekt för att bara ta det vi behöver. Den har ett huvudfack, ett annat för att lämna padel racket och mindre fickor för att hålla tillbehör nära till hands. Den har även skydd för att inte orsaka obehag när du bär den på ryggen.

Orange Taipan-väska, egenskaper

  • Lagom storlek på Orange Taipan Viper, bara för rättvisa.
  • Huvudfack för lite kläder, handduk och skor.
  • Du kan förvara 1 paddelpaddel bak.
  • Mycket bekväm, med handtag och vadderade ytor.
  • Dragkedjor med handtag för att underlätta öppningen.
  • Ny samling ryggsäckar för Vibora Padel 2022-spelare.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till killar som tränar dagligen och vanligtvis tar sig runt på en motorcykel eller elskoter, eftersom det är en ganska hanterbar ryggsäck som du kan bära på ryggen och den inte kommer i vägen.

Varför kommer du att gilla det? Förutom att den fyller sin funktion perfekt har den även en attraktiv svart design med en logotyp på framsidan och andra detaljer i orange, så att du kommer att utstråla stil vart du än går med den.

Ta reda på mer om varumärket VIBORA

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter