Mochila Vibora Taipan verde
  • Mochila Vibora Taipan verde

Mochila Vibora Taipan verde

PVP: 329,10 kr
273,70 kr
-17% Vibora
Mochila de padel Vibora Taipan verde | Praktisk Vibora-ryggsäck för att gå till padelbanorna eftersom den innehåller ett fack för racket och ett annat huvudfack för att transportera det du behöver
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Vibora Taipan liten väska i grönt

Utrusta dig med de bästa padeltillbehören tack vare Vibora 2022. Vi presenterar den nya Taipan padelryggsäcken i svart med gröna detaljer, en mycket praktisk väska att bära med sig det nödvändigaste eftersom den har tillräckligt med plats för racket och lite kläder eller accessoarer.

Således har den ett bakfack för ett padel racket, ytterligare ett huvudfack och andra mindre meshfack på sidorna. Den innehåller också vadderade handtag för att undvika obehag och ryggsmärtor när vi blir mer belastade.

Grön Taipan-väska, egenskaper

  • Den gröna Taipan Vibora har vadderade remmar och skydd.
  • Oberoende fack för 1 padel racket.
  • Stor huvudficka för skor eller lite kläder.
  • Extra utrymme för att ha tillbehör och personliga föremål nära till hands.
  • Beständiga och tvättbara material.
  • Tillgänglig inom Vibor-a 2022 padel bag-kollektionen.

Vem är det till? Till alla pojkar som rör sig på motorcykel eller cykel och vill ha en praktisk väska för att bära all sin padelutrustning på ett organiserat och bekvämt sätt.

Varför kommer du att gilla det? För vid första anblicken är det väldigt coolt. Företaget har gett den en mycket elegant design som kombinerar färgen svart med den främre ormloggan och gröna dragkedjor. Den finns även i olika färger!

Ta reda på mer om varumärket VIBORA

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter