Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequera Vibora 12cm Roja
  • Muñequera Vibora 12cm Roja

Vibora Armband 12cm Röd

PVP: 54,85 kr
49,37 kr
-10% Vibora
Bekämpa fukten i dina händer med detta längre armband från Vibora Padel, ett tillbehör som inte missar en enda droppe svett från dina armar

Vibora Armband 12cm Röd

Håll överflödig fukt i dina armar och händer på avstånd med padelarmbanden i röd och svart logotyp, ett kvalitetstillbehör som du hittar i den nya tillbehörskatalogen Vibor-a 2022. Det säljs individuellt och till bästa pris.

Olika typer av tyger har använts för dess tillverkning för att säkerställa bästa prestanda för idrottaren. Det förhindrar också dåliga gester av handleden, så att du kan tävla säkrare och utan fukt i händerna för att förhindra att racket rymmer.

Lång armband huggorm i rött, egenskaper

  • Vibora 12 cm röda armband finns i olika färger och förpackningar om 1 enhet.
  • Sammansättning av 69% bomull, 22% polyamid, 5% viskos och 4% elastan.
  • Stöd och skydd av leden.
  • Finns i många fler färger men individuellt.
  • Elastiska fibrer för en lös passform.
  • Tillbehör för att spela padel Vibor-a Padel 2022.

Vem är det till? Designad för alla idrottare som behöver ett stort armband, med mycket absorption och stödkraft för att förhindra svett från att spela dem ett spratt under träning eller tävlingar.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin kombination av material behåller den sina egenskaper intakta med användning eller tid. Den är också väldigt cool med sin röda design och vita ormlogga, du kommer att älska den!

Ta reda på mer om varumärket VIBORA PADEL

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Våra bästa produkter