Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora Serpent Advance 2022
  • Vibora Serpent Advance 2022

Vibora Serpent Advance 2022

PVP: 1 524,83 kr
1 370,70 kr
-11% Vibora
Vibora Serpent Advance 2022 padel racket | Njut av stor kontroll och kraft med detta mångsidiga Joma padel racket, en mycket välbalanserad nyhet som återvänder för att konsolidera sig på marknaden
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vibor-a Serpent Advance Green

Vi analyserar i detalj den nya Vibora Padel 2022- modellen. Köp det gröna padel racket Serpent Advance, en av de mest balanserade i den nya kollektionen. Och det är att den har tillverkats i ett oversize format och medium balans, vilket ger en perfekt balans mellan kraft och kontroll.

När det gäller dess konstruktion har kol använts, vilket ger den stor motståndskraft och soliditet till strukturen. Inte heller dess komfort har försummats eftersom dess kärna är gjord av mjukt eva-gummi, vilket förbättrar bollens effekt och ökar spelarens sensationer.

Vibor-a Serpent Advance grön, egenskaper

  • Bra spelbarhet på varje punkt med Vibora Serpent Advance 2022.
  • Du kommer inte att tappa känslor när du slår med den mjuka eva gummikärnan.
  • Teardrop-format med centrerad balans för att göra den mångsidig.
  • Solid och stabil struktur tack vare kol och 3k-tyg.
  • Det kommer att hjälpa dig att dominera alla områden på banan.
  • Förstärkt struktur som genererar en mer stabil träff, vilket eliminerar vridning.
  • En av de mångsidiga racket i Vibor-a Padel 2022.

Vem är det till? Vi tycker att den är perfekt för spelare på avancerad nivå som vill njuta av en perfekt balans mellan kraft, kontroll och komfort eftersom materialen som används ger den utmärkt prestanda.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett vibor-a padel racket med utmärkt prestanda eftersom det innehåller de bästa materialen från märket och inte skjuter i höjden i pris. Du kommer också att älska dess glansiga finish som kombinerar svart, silverlogotyp och gröna detaljer.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter