Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Protector Vibora Pro Elite
  • Protector Vibora Pro Elite

skyddande Vibora Pro Elite

PVP: 98,73 kr
87,21 kr
-12% Vibora
Padelskydd Vibora Pro Elite | Ta hand om din padel racket med detta grova skydd från Vibora, ett viktigt tillbehör för att undvika stötar och som dessutom har en elegant svartvit design
Skriv en recension

skyddande för padel racket Vibora Pro Elite

Oroa dig inte för oavsiktliga krascher med det nya svarta och vita Pro Elite padelskyddet, ett tillbehör från Vibora Padel 2021-katalogen. Vi försäkrar dig om att det erbjuder ett utmärkt skydd mot repor eller stötar samt en fantastisk design för ditt racket.

Den är väldigt enkel att placera och tack vare sin design anpassar den sig till alla former av padel racket. För dess tillverkning har kvalitetsmaterial använts utöver en grov textur, så den håller längre i gott skick och förlänger därför rackets livslängd mycket mer.

Pro Elite svart och vitt padel racketskydd, funktioner

  • Vibora Pro Elite 2021-skyddet är lätt och ändrar inte balansen.
  • Kvalitetslim för enkel placering.
  • Lämplig för alla racketformer.
  • Säljes styckvis och finns i andra färger.
  • Grov yta.
  • Ny Vibor-a 2021 accessoarkollektion.

Vem är det till? För alla idrottare som vill skydda sitt padel racket under sin träning eller tävling eftersom skyddet förhindrar eventuella lackavslag eller brott orsakade av att slå i marken.

Varför kommer du att gilla det? Förutom att erbjuda det bästa skyddet mot stötar kan du även skräddarsy ditt racket. Du kommer att njuta av en svart design med vita detaljer men du kan även få den i andra färger, välj den du gillar mest!

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Våra bästa produkter