Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Vibora Tour Plata Reedition
  • Paletero Vibora Tour Plata Reedition
  • Paletero Vibora Tour Plata Reedition

padelväskor Vibora Tour Plata Reedition

PVP: 1 097,00 kr
822,21 kr
-26% Vibora
padelväskor grande Vibora Tour Plata Reedition 2021 | Missa inte något med denna Vibora padelväskor, den har stora dimensioner och fack för alla typer av material samt en oklanderlig design
Skriv en recension

Bolsa Vibora Tour en Plata

Njut av kvalitetsprodukter med den nya padelkollektionen Vibor-a 2021. Upptäck den nya Tour Plata Reedition padelväskor, en av de största på marknaden för att bära all din utrustning på ett ordnat och bekvämt sätt eftersom den har skydd på handtag och rygg.

Den fördelar sitt utrymme på 2 sidor för padel racket med termoteknik. I dem kan du förvara 2 till 3 racket och de kommer att skyddas från extrema temperaturer. Den innehåller också ett separat fack för skor, en huvudficka samt andra mindre fack för tillbehör.

Vibora Tour padelväska i Silver, funktioner

  • Vibora Tour Plata Reedition har 2 fack fodrade med termiskt material.
  • Stor, perfekt för idrottare som duschar på klubben.
  • Oberoende ficka för att ventilera skor och smutsiga kläder.
  • Vadderade och justerbara remmar för att anpassa sig efter din rygg.
  • Små fack för att lämna nycklarna eller plånboken.
  • Den tillhör den nya katalogen av Vibora 2021 padelväskor.

Vem är det till? Designad för spelare som vanligtvis reser med mycket material, eftersom silvertouren har stora fack för alla typer av material. Även för dig som letar efter en robust väska med termofunktion.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den vid första anblicken eftersom den har en polyläderfinish som kombinerar svart med silverdetaljer. Vi försäkrar dig att du kommer att bli avundsjuk på alla dina kamrater!

Ta reda på mer om varumärket VIBORA

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2021
Våra bästa produkter