Paletero Vibora Pro Bag Combi Naranja
  • Paletero Vibora Pro Bag Combi Naranja
  • Paletero Vibora Pro Bag Combi Naranja

padelväskor Vibora Pro Bag Combi Naranja

PVP: 460,74 kr
416,31 kr
-10% Vibora
padelväskor Vibora Pro Bag Combi Naranja 2021 | Få denna Vibora padelväska till bästa pris, en liten padelväska med vilken du kan transportera ditt racket och lite kläder till dina matcher

Vibora Pro Bag Combi Svart och Orange

Förnya din gamla padelväska med de bästa Padel racketsna i vår webbutik. Köp Pro Bag Combi Orange och svart padelväskor från den nya Vibora 2021-kollektionen, en liten ryggsäck med 2 huvudfack för att bekvämt transportera din utrustning.

Således har den en huvudficka med en central dragkedja för att lämna kläder eller skor och en annan på sidan med kapacitet att lagra 1 eller 2 padel racket. Du kan också bära den som om den vore en ryggsäck eftersom den har justerbara och vadderade handtag.

Padelväska Vibora Combi Orange, funktioner

  • Vibora Pro Bag Combi Orange låter dig bära det nödvändigaste för att spela.
  • Vadderad sida som skyddar ditt racket från eventuella slag.
  • Huvudfack för förvaring av det största materialet.
  • Den har olika grepp för att bära den bekvämt.
  • Du kan bära den på ryggen eller som handväska på grund av dess olika grepp.
  • Den tillhör den nya katalogen av Vibora-väskor för kvinnor 2021.

Vem är det till? Perfekt för tjejer som går på padelmatcher med precis tillräckligt, eftersom det är en liten väska designad för att bära racket, handduk, skor och vissa tillbehör.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den presenterar en väldigt cool design i svarta, orange och gråa detaljer. Dessutom har ormmärket använt kvalitetsmaterial och förstärkt sömmarna, så den håller i gott skick längre.

Ta reda på mer om varumärket VIBORA

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2021
Våra bästa produkter