Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora King Cobra 2021
  • Vibora King Cobra 2021
  • Vibora King Cobra 2021

Vibora King Cobra 2021

PVP: 3 620,14 kr
3 071,05 kr
-16% Vibora
padel racket de padel Vibora King Cobra 2021 | En av de mest kraftfulla racket från Vibora, endast lämplig för slagare eftersom den tack vare dess material, form och balans ger brutal kraft
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vibora King Cobra Roja

Krossa bollen med det nya King Cobra padel racket i rött, ett av de mest kraftfulla i den nya padel racketkollektionen Vibora Padel 2021. Tack vare dess diamantformat och något höga balans uppnås ett bra slag och komforten försummas inte tack vare det mjuka eva-gummit.

Så du kommer att njuta av en mjukare träff och även mindre vibrationer. För strukturen har 100% kol använts med ett dubbelt Kevlar-rör och 12k tyg på ytan. Dessutom ger den nya hjärtdesignen större stabilitet vid slag.

Vibor-a King Cobra svart och röd, egenskaper

  • Bra sweet spot av Vibora King Cobra 2021 för att korrigera off-center bollar.
  • Utsökt touch med den mjuka EVA-kärnan.
  • Integrerat antivibrationssystem för att undvika armbesvär.
  • Carbon ram och plan, förstärkt med 12k tyg.
  • En av de bästa powerracket tack vare sin diamantdesign med hög balans.
  • Mer solid och motståndskraftig struktur tack vare Total Carbon Tube-teknologi.
  • En av de högt konkurrensutsatta Vibor-a Padel 2021-racket.

Vem är det till? Vi rekommenderar det för anfallsspelare, som spelar i backhandszonen och gillar att slå bollen hårt. Det är därför de behöver ett powerracket för att få ut bollen enkelt men utan att någonsin tappa kontakten eller förnimmelserna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom företaget har använt de bästa materialen och teknikerna i branschen för att uppnå överlägsen prestanda på banan. Dessutom kommer dess design i svarta och röda detaljer med en slät matt finish att erövra dig med en enkel blick, spektakulär!

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter