Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Vibora Silver Plata 2020
  • Mochila Vibora Silver Plata 2020
  • Mochila Vibora Silver Plata 2020

Mochila Vibora Silver Plata 2020

PVP: 493,65 kr
438,25 kr
-12% Vibora
Mochila de padel Mochila Vibora Silverplata | Alla dina tillhörigheter till hands med denna Vibora padelryggsäck, en stor väska som har termoteknik och en separat ficka för skor

Silver Vibora Silver padelväska

Bär alltid din sportutrustning skyddad och välorganiserad med den nya Vibora2020-kollektionen av väskor och ryggsäckar. Upptäck Silver padel-ryggsäcken i silver, en av de största och mest bekväma tack vare de vadderade skydden den innehåller.

Den främre delen har förstärkts med styvare material för att förhindra att stötar skadar tillhörigheterna inuti. Dessutom har den olika fickor: en specifik för racket, en annan huvudficka och en annan oberoende för padelskorna.

Silver Vibora Silverväska, funktioner

  • Fack i Vibora Silver Plata 2020 med kapacitet för 1 eller 2 padel racket och termofunktion.
  • Ganska bred, med en ungefärlig storlek på 45 x 30 x 24 cm.
  • Vadderade skydd och justerbara handtag.
  • Separat ficka för förvaring av skor eller smutsiga kläder.
  • Små fack för nycklar eller tillbehör.
  • Ny kollektion av väskor för Vibora Padel 2020-spelare.

Vem är det till? Perfekt för pojkar som tar motorcykeln, eftersom det är en stor och mycket bekväm ryggsäck som du kan bära upp till toppen utan att orsaka obehag för dina axlar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom kvalitetstyger har använts för att säkerställa bästa hållbarhet. Den sticker även ut för sin fantastiska svarta design med vita och silverdetaljer, en av de vackraste i kollektionen!

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter