Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Vibora Silver Azul 2020
  • Mochila Vibora Silver Azul 2020
  • Mochila Vibora Silver Azul 2020

Mochila Vibora Silver Azul 2020

PVP: 493,65 kr
438,25 kr
-12% Vibora
padel bag Vibora Silverblå ryggsäck | Praktisk Vibor-en ryggsäck för att transportera allt material på ett ordnat och skyddat sätt eftersom den har termoteknik och en robust struktur

Vibora Silver padelväska i blått

Vi ger dig de senaste nyheterna från Vibor-a så att du kan vara väl förberedd inför dina tävlingar. Upptäck Silver padel-ryggsäcken i blått, det bästa sättet att bära allt du behöver till banan. Dess robusta struktur håller allt material i gott skick.

Å andra sidan fördelar den sitt utrymme i ett fack med termisk teknik för padel racket, en huvudficka och en annan fristående för att lagra skor eller smutsiga kläder. Den har också vadderade skydd för att undvika obehag i axlar eller rygg.

Vibora Silverväska i blått, funktioner

  • Vibora Silver Blue-ryggsäcken är stor, ca 25 liter.
  • Kvalitetsmaterial har använts och något styvare på framsidan.
  • Små fickor för att hålla personliga föremål nära till hands.
  • Nedre fack endast för skor eller blöta kläder.
  • Termoteknik som skyddar padel racket från extrema temperaturer.
  • Den tillhör Vibora 2020 ryggsäckskatalogen.

Vem är det till? Det är det perfekta alternativet för alla padelälskare som vanligtvis reser med motorcykel och därför behöver en bekväm väska med tillräckligt med utrymme för att förvara en handduk, padelskor, kläder och personliga föremål.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har en stor lagringskapacitet och även har den bästa finishen från företaget. Du kommer att älska dess design i svarta, vita och blåa detaljer med några blanka områden för extra elegans.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter