Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora King Cobra Black 2020
  • Vibora King Cobra Black 2020

Vibora King Cobra Black 2020

PVP: 4 607,40 kr
3 180,76 kr
-31% Vibora
Vibora Cobra Black padel racket, 2020 års upplaga | En av de bästa attackracket du kan hitta, designad med den senaste Vibora-tekniken för att uppnå maximal kraft i attackspelet
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vibor-a King Cobra i svart

Vi har redan Vibora-nyheterna tillgängliga för 2020. Upptäck det nya King Cobra Black padel racket, en av de mest kraftfulla av märket Vibora Padel . Det upprätthåller diamantformatet med balansen uppe, så det kommer att ge oss den kraft vi behöver för att dominera nätverket.

Å andra sidan har dess motståndskraft och soliditet förbättrats med användning av kol och förstärkningar i strukturen. Den har också en bra sweet spot som tillsammans med planens grovhet kommer att hjälpa oss att bättre kontrollera bollen. Dessutom kommer du med det mjuka skummet i kärnan att ha en exceptionell touch.

Vibor-a King Cobra svart, analys

  • Planer av Vibora King Cobra Black 2020 med grovhet för att skriva ut fler effekter.
  • Du kommer inte att tappa känslor tack vare kärnans eva mjuka gummi.
  • Större styvhet och soliditet hos strukturen med användning av 100 % kol.
  • Diamantform och hög balans, vilket ökar dess slagkraft.
  • Stabilare slag med förstärkningar i hjärtområdet.
  • Bra sweet spot som hjälper dig att kontrollera bollen.
  • Ingår i Vibor-a 2020-katalogen över kraftpadel racket.

Vem är det till? Designad för män med avancerad nivå, som vanligtvis spelar i backhandposition och nära nätet. Det är därför de letar efter ett kraftfullt racket som hjälper dem att få ut bollen men som inte försummar kontrollen för att inte missa lätta bollar.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är en kraftfull padel racket kommer du att njuta av en bekväm beröring och undvika eventuellt obehag i armbågen i slutet av dina matcher. Vi älskar också dess nya svarta design, med silver och röda detaljer.

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter