¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Star Vie Kenta Speed 2024
 • Star Vie Kenta Speed 2024
 • Star Vie Kenta Speed 2024

Star Vie Kenta Speed 2024

PVP: 3 016,64 kr
2 719,38 kr
-10% Star Vie
Star Vie Kenta Speed PSTKS11000 | Upptäck den nya Star Vie Kenta Speed 2024: avancerad teknik, innovativ design och tillverkad i Spanien. Känn skillnaden i varje matchmoment!
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Tisdag, 5 December, 2023
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Använd kupongen "ORANGEFRIDAY" och få ytterligare 10% rabatt

Star Vie Kenta Speed padelracket

Upptäck Star Vie Kenta Speed 2024, en framsteg inom teknik och design för de som är passionerade för padel och vill ta sitt spel till en högre nivå. Detta padelracket lovar inte bara enastående prestanda på padelbanan, men det stöds också av det välkända varumärket Star Vie, som garanterar kvalitet och hållbarhet i varje match.

Tillverkad i Spanien, har Star Vie Kenta Speed designats med tanke på spelare som söker både kraft och precision i sina slag. Med sin innovativa design och material av högsta kvalitet kommer detta padelracket att ge dig det självförtroende du behöver för att möta vilken motståndare som helst på banan.

Egenskaper för Star Vie Kenta Speed 2024 padelracket

 • Utmärkt känsla tack vare det ultramjuka gummit inuti.
 • Rund form och centrerad vikt för optimal balans och mångsidighet på banan.
 • Förstärkta plan med 2 lager av kolfiber i 3k väv, vilket ger bättre kontroll och kraft.
 • Ökad hanterbarhet och acceleration med Geo Bridge-systemet.
 • Unik grov finish med Hex Tech-teknik för bättre anpassning och hållbarhet.
 • Ingår i Star Vie 2024 padelracket kollektion.

Vem är den avsedd för?

Detta padelracket är särskilt designat för spelare med avancerad eller hög nivå, som söker en unik och söt känsla i sina slag. Tack vare dess ultramjuka gummi och dess balans mellan kraft och kontroll är det det perfekta valet för de som vill sticka ut på padelbanan.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Star Vie Kenta Speed 2024 inte bara för dess höga prestanda utan också för dess iögonfallande estetik. Tillverkad i Spanien med kvalitetsmaterial och en banbrytande design garanterar den att du inte bara spelar bra utan också ser bra ut. Med det kommer du definitivt att lysa på padelbanan!

Lär känna mer om varumärket Star Vie

Star Vie är ett ledande varumärke inom padelvärlden, känt för sitt engagemang för innovation och kvalitet. Sedan starten har de arbetat passionerat för att erbjuda spelare padelracketar som passar deras behov, kombinerar avancerad teknik med attraktiva designs. Varje Star Vie padelracket är ett bevis på engagemang, ansträngning och passion för sporten.

Tillverkad i Spanien, är Star Vie synonymt med excellens. Deras historia och bana inom padelvärlden talar för sig själva, och placerar dem som ett betrodat varumärke bland professionella och hobby-spelare. Med fokus på forskning och utveckling är de alltid i framkant, söker perfektion i varje produkt.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Tacto Blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter