Padelskydd Star Vie PVC orange
  • Padelskydd Star Vie PVC orange

Padelskydd Star Vie PVC orange

PVP: 98,73 kr
87,21 kr
-12% Star Vie
Skydd för Star Vie PVC orange padelracket | Spela padel säkert med det nya Star Vie PVC-skyddet designat för att placeras på ramen av ditt racket och undvika eventuella brott på grund av slag mot glaset
Skriv en recension

Padelskydd Star Vie PVC orange

Skydda ditt racket från eventuella slag mot glaset medan du spelar med de nya skydden från varumärket Star Vie där du kan välja mellan flera modeller. Upptäck det nya skyddet som har designats på en svart bakgrund med märkets bokstäver i vitt och detaljer i orange.

Högkvalitativa lim har använts för dess tillverkning så att det inte lossnar med tiden eller tappar motstånd vid användning. Å andra sidan är placeringen väldigt enkel eftersom du helt enkelt måste ta bort papperet från baksidan och placera det försiktigt i ramen på din racket.

Padelskydd Star Vie i orange, egenskaper

  • Star Vie-skyddet har designats med grovhet.
  • Bra vidhäftning så att den inte tappar motstånd med tiden.
  • Skyddar ramen på ditt racket under en längre tid.
  • Lätt att installera, det tar inte lång tid.
  • Svart design med orange detaljer.
  • Finns i den nya tillbehörskollektionen Star Fri 2023.

Vem är det till? Utan tvekan är det ett perfekt komplement för de människor som ser till att skydda sin padelracket, eftersom den när den väl är installerad hjälper oss att minska brotten som kan skapas i padelracket på grund av slag mot väggen eller marken.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kan placera den på alla dina padelracket. Den har även designats i svart med företagets vita bokstäver och orange detaljer, en perfekt kombination för att matcha ditt racket.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och använder alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av deras nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har den stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro eller systrarna Alayeto.

Features År: 2023
Våra bästa produkter