Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star Vie Astrum Eris Black Edition
  • Star Vie Astrum Eris Black Edition
  • Star Vie Astrum Eris Black Edition

Star Vie Astrum Eris Black Edition

PVP: 3 839,50 kr
3 838,96 kr
-1% Star Vie
Star Vie Astrum Eris Black Edition padelracket | Skaffa den nya Bea González padelracket för Final Master, en förstklassig Star Vie-modell som presenterar den bästa tekniken och en minimalistisk design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Astrum Eris 2023 Master Final padelracket

En av Star Vie-racket i begränsad upplaga kommer: det nya Astrum Eris Black Edition padelracket designat för Final Master. Det här är Bea González racket med exklusiv design, med endast 500 enheter till försäljning och presenteras i ett komplett fodral som innehåller ett paket armband från samma märke.

Den bibehåller det runda formatet med en medium balans så att dess sweet spot är bred och gör att du enkelt kan rikta bollen. Den har en sammansättning av Carbon Colors 3K guld, vilket förbättrar dess estetik och även dess motståndskraft. Gummit är eva soft V30, vilket genererar en mjuk träff samt tar in grovhet i planen.

Star Vie Astrum Eris svart för Master, egenskaper

  • Endast 500 enheter till salu av den nya Star Vie Astrum Eris Black Edition.
  • Bea González racket för Final Master.
  • 100 % kolkonstruktion och 3k tyg.
  • Lättnad på planen för att generera grovhet och förbättra effekterna.
  • Mjukt eva-gummi i kärnan för en mjuk och bekväm träff.
  • Star Balance bit i hjärtat som optimerar balansen.
  • Presentation med fodral och matchande armband.
  • En av Star Fri Limited Edition 2022 rackets.

Vem är det till? Designad för avancerade spelare som letar efter kontroll i sina skott eftersom den tack vare sin breda sweetspot hjälper oss att korrigera off-center bollar, med vilket vi kan förbereda poängen bakifrån bekvämt.

Varför kommer du att gilla det? Det är den officiella padelracket för Bea González, en professionell WPT-spelare som också presenterar en exklusiv design i svart och guld för Final Master. Jag känner till de lyckliga att få det eftersom endast 500 enheter har tillverkats!!

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie Sport. Varumärket har en lång historia i branschen, eftersom dess produkter är av högsta kvalitet för att alltid erbjuda den bästa prestandan till idrottare. Spelare som Bea González, Javi Garrido eller Coki Nieto tävlar med sina produkter.

Njut i vår webbutik av dess nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst och alltid till bästa pris.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter