Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star Vie Icarus 2021
  • Star Vie Icarus 2021
  • Star Vie Icarus 2021

Star Vie Icarus 2021

PVP: 1 524,28 kr
1 370,15 kr
-11% Star Vie
padel racket de padel Star Vie Icarus 2021 | Få dina bästa bilder med detta Star Vie padel racket, tillverkat med en bred sweet spot samt kvalitetsmaterial för optimal prestanda på banan.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Star Vie Icarus Gris

Definiera din spelstil med Icarus padel racket, en modell från mellanklassen av Star Vie 2021. Den erbjuder en stor träffyta tack vare sitt runda format samt ett bra slag tack vare den centrerade balansen. Dessutom kommer du inte att tappa känslor när du slår.

För detta har mjukt eva-gummi använts inuti, så det minskar vibrationer och genererar större bollutbyte. Angående strukturen har kol använts i ramen och glasfiber i planen, en kombination som garanterar motstånd och spelbarhet.

Star Vie Icarus grå, funktioner

  • Star Vie Icarus 2021 erbjuder kraft och kontroll i lika stor utsträckning.
  • Större motståndskraft mot stötar tack vare den rörformade av kol.
  • Ny hjärtdesign som ger mer styvhet.
  • Mjuk beröring med lågdensitetsgummi i kärnan.
  • padel racket mycket väl kompenserad för sitt runda format och medelbalans.
  • Glasfiberyta för större förnimmelser.
  • Ingår i mellanserien Star Vie spadar för män 2021.

Vem är det till? Riktar sig till spelare på hög eller medelhög nivå som vill utvecklas då det är ett padel racket som anpassar sig snabbt och erbjuder den perfekta balansen mellan kraft och kontroll, så att du kommer att prestera på ditt bästa.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare användningen av mer elastiska material ger den mycket goda känslor och är mycket lätt att leka med. Du kommer också att gilla den för dess eleganta svarta design med grå detaljer och blå och gul logotyp.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och tillämpar alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av dess nya kollektion av Padel rackets, kit, padelrack och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har han stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim eller Carolina Navarro.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter