Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Star Vie Titania Rojo Azul 2021
  • Paletero Star Vie Titania Rojo Azul 2021
  • Paletero Star Vie Titania Rojo Azul 2021
  • Paletero Star Vie Titania Rojo Azul 2021

Star Fri Titania Red Blue 2021 padelväska

PVP: 603,40 kr
547,96 kr
-10% Star Vie
Stor Star Fri Titania Red Blue 2021 padelväska | En stor Star Vie padelväskor, perfekt för att resa lastad eftersom den har ett fack för varje typ av material samt vadderade skydd

Padelväska Star Vie Titania röd och blå

Om du har utrymmesproblem när det kommer till spel, föreslår vi Titania padelbag i rött och blått, en väska från den nya Star Vie 2021-kollektionen. Den är gjord av motståndskraftiga material som PVC-gummi och har förstärkningar i strukturen för större motstånd.

Å andra sidan har den termoteknik på ena sidan så att dina padel racket inte drabbas av extrema temperaturer. Den har även en huvudficka och en separat ficka för skor. Den är också väldigt bekväm eftersom den har vadderade skydd och handtag.

Stor röd och blå Titania-väska, funktioner

  • Extra utrymme för Star Vie Titania Red Blue 2021 tack vare dess små fack för tillbehör.
  • Stor kapacitet, storlek ca 55 x 33 x 34 cm.
  • Kapacitet för flera padel racket tack vare dess 2 sidor, en med termisk funktion.
  • En av de mest bekväma eftersom den har vadderade ytor.
  • Separera dina skor från dina kläder med sitt separata fack.
  • En av väskorna från den nya Starvie 2021-katalogen.

Vem är det till? Designad för killar som går laddade till sina matcher, då det är en stor och robust väska. Så du kan hålla ditt material snyggt och skyddat från stötar tack vare dess inre stoppning som dämpar eventuella stötar.

Varför kommer du att gilla det? För dess design i svart, blått och rött är coolast! Dessutom är estetiken baserad på samma finish som Star Vie Titania Kepler 2021-racket, så du kan kombinera dem och njuta av den bästa prestandan på banan!

Ta reda på mer om varumärket STAR VIE

Få reda på alla nyheter som StarVie Padel föreslår för den här säsongen. Den har ansträngt sig för att implementera ny teknik i alla sina racket, kit, Padel rackets och tillbehör, vilket gör dem oemotståndliga för allmänheten.

På senare år har det blivit det officiella varumärket för World Padel Tour och professionella spelare på nivån Franco Stupa, Mati Díaz eller Carolina Navarro är några av dem som stolt visar upp sina produkter på banorna.

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter