Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star Life Space 2021
  • Star Life Space 2021
  • Star Vie Space 2021

Star Life Space 2021

PVP: 2 336,61 kr
2 105,14 kr
-10% Star Vie
Paddelpadel rackettset Star Vie Space 2021 | Få dina bästa bilder med detta mångsidiga racket från Star Vie, så att du kommer att njuta av både kraft och kontroll och beröring tack vare det mjuka gummit
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Star Vie Space gul och blå

Vi analyserar nyheterna om Starvie Padel 2021 som kommer full av nyheter. Upptäck Spacepadel racket i blått och gult från stjärnserien, en modell som är mycket väl kompenserad för sitt rivformat och medelbalans, så att den hjälper dig att få ditt bästa spel.

Å andra sidan bibehåller den en utmärkt bolleffekt och beröring eftersom mjukt eva-gummi har använts inuti. Carbon har använts för exteriören, vilket kommer att säkerställa stor hållbarhet. Dessutom uppnås med hjärtats bit stor hanterbarhet.

Star Vie Space gul och blå, egenskaper

  • Star Vie Space 2021 har designats med ett överdimensionerat format och innehöll balans.
  • Större hastighet och komfort i att slå med det mjuka gummit.
  • Tillverkad i kol, både profilen och ytorna.
  • Den genererar knappast vibrationer, vilket minskar risken för armskador.
  • Perfekt kombination mellan kraft och kontroll.
  • Ny hjärtdesign som gör den mer hanterbar och stabil.
  • Finns i Star Vie 2021 racketkollektion.

Vem är det till? Designad för spelare med en avancerad eller medelnivå som vill fortsätta att förbättra sig på banan och letar efter ett mångsidigt racket, med en halvmjuk touch för att få en bra start och inte sluta med armbesvär.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer inte bara att gilla den för dess prestanda, utan också för dess finish. Den här säsongen har byrån moderniserat sin design och det nya utrymmet presenterar en estetik i svart med detaljer i gult och blått, väldigt coolt!

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Upplev de bästa sensationerna med Starvie Padel, ett företag med ett stort rykte som har lyckats få fotfäste på denna mycket konkurrensutsatta marknad. Varje säsong arbetar de med att tillämpa de senaste tekniska innovationerna på sina padel racket och uppnå spektakulära resultat.

Dessutom utökar den sin katalog med sportkläder, padelväskor och accessoarer. Gå till svält, professionella spelare från World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim eller Carolina Navarro har redan gjort det.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter