Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Star Vie Space Pro 2021
  • Star Vie Space Pro 2021
  • Star Vie Space Pro 2021

Star Vie Space Pro 2021

PVP: 2 248,30 kr
2 105,14 kr
-7% Star Vie
Paddelpadel rackettset Star Vie Space Pro 2021 | Dominera spelet med detta mångsidiga racket från Star Vie, en oversize-modell, med en medium balans och en halvhård touch tack vare materialen som används
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Star Vie Space Pro blå och gul

Slå dina vinnande slag med det blå och gula Space Propadellracket, en modell från stjärnserien i den nya Star Vie 2021-kollektionen. Den har ett rivformat och medium balans för att uppnå den kraft och kontroll du behöver i varje matchåtgärd.

Varumärket har använt kvalitetsmaterial som kol i hela strukturen. Den har även eva-gummi med medeldensitet inuti för en halvhård touch och ökar därmed kraften. Dessutom förbättrar den nya designen av hjärtat dess hantering och fördelar vikterna.

Star Vie Space Pro gul och blå, funktioner

  • Teardrop-format med medium balans i Star Vie Space Pro 2021.
  • Ny hjärtdesign för bättre viktfördelning.
  • Den innehåller eva-gummi med medeldensitet för att inte tappa kraften när du slår.
  • Större hållbarhet tack vare konstruktionen i 100 % kolfiber.
  • Halvhård universalskyffel.
  • Anatomic Bridge Design-teknik som ger ett bekvämare grepp.
  • Ingår i stjärnserien Star Vie 2021padel racket.

Vem är det till? Designad för mångsidiga spelare som gillar att spela backhand såväl som forehand. För detta behöver de ett balanserat och hanterbart racket som gör att de kan ta sina bästa skott från vilket område som helst.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att vara huvudpersonen både på och utanför banan på grund av dess slående design. I den här utgåvan ger företaget en modernare touch till sin design och väljer att kombinera svart med gula och blå detaljer i rymdproffset, väldigt originellt!

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Sedan några år tillbaka har StarVie Padel blivit en av allmänhetens favoritföretag. Syu huvudvärden är: innovation, tradition och avantgarde, vilket uppnår ett brett utbud av Padel rackets på hög nivå anpassade efter spelarnas behov.

Hitta din bästa allierade för att ta fram vinnaren inom dig. Mati Díaz, Franco Stupa, Marcel Jardim eller Carolina Navarro är några av de professionella spelarna på World Padel Tour som representerar varumärket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter