Star Vie Astrum Pro Limited Edition 2024
  • Star Vie Astrum Pro Limited Edition 2024
  • Star Vie Astrum Pro Limited Edition 2024

Star Vie Astrum Pro Limited Edition 2024

PVP: 3 192,27 kr
2 879,75 kr
-10% Star Vie
Star Vie Astrum Pro Limited Edition PSTAMP11000 | Höj ditt spel med Star Vie Astrum Pro Limited Edition 2024. Oöverträffad kontroll och explosiv kraft för att dominera banan samt en exklusiv design
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Star Vie Astrum Pro Limited Edition

Utforska nästa nivå i ditt spel med Star Vie Astrum Pro Limited Edition 2024 padelracket. Detta racket, designat med precision och prestanda i åtanke, är tillverkat för spelare som söker kontroll och kraft utan kompromisser. Dess innovativa sammansättning med PRO 50 hård densitetsgummi och dubbla lager av 3K-karbon ger dig en överlägsen upplevelse på banan, och gör skillnad vid varje slag.

Astrum Pro LTD sticker ut i Star Vie-kollektionen med sitt fokus på att maximera effektiviteten i varje sving. Med en rund form och ett optimalt sweetspot i mitten, är detta racket designat för att erbjuda perfekt balans mellan kontroll och kraft, förbättrar ditt offensiva spel med oöverträffad precision.

Egenskaper Star Vie Astrum Pro Limited Edition 2024 padelracket

  • PRO 50 gummi med hård densitet för exceptionell kontroll och kraft.
  • Dubbelt lager av 3K-karbon på ytan för ökad stadighet och hållbarhet.
  • Rund form med sweetspot i mitten för perfekt balans.
  • Ruggighet på ytan för precisa effekter och bättre bollgrepp.
  • Star Balance-system för optimal balans och hantering.
  • Tillhör Star Vie 2024 padelracketsamling.

Vem är den avsedd för?

Star Vie Astrum Pro är designad för avancerade och professionella padelspelare som söker en högre nivå av kontroll och kraft i sitt spel. Idealisk för dem som vill dominera banan med precisa och kraftfulla slag, och för dem som värderar kvalitet och teknologisk innovation i sin utrustning.

Varför kommer du att gilla den?

Astrum Pro Limited Edition 2024 kommer att bli din perfekta allierade på banan tack vare sin unika kombination av högkvalitativa material och avancerad teknologi. Dess förmåga att förbättra offensiva och defensiva slag, tillsammans med dess design och 100% spanska tillverkning, kommer att ge dig det förtroende du behöver för att möta alla utmaningar på banan.

Upptäck mer om Star Vie

Star Vie är synonymt med excellens inom padelvärlden, dedikerad till tillverkning av högkvalitativa racketar som uppfyller de mest krävande spelarnas behov. Med ett djupt passion för sporten och ett engagemang för innovation, fortsätter Star Vie att sätta standarden för padelutrustning, kombinerar traditionellt hantverk med de senaste teknologierna.

Genom att välja ett Star Vie-racket, går du med i en gemenskap av spelare som värderar precision, innovation och överlägsen kvalitet. Med Astrum Pro Limited Edition 2024 kommer du att uppleva det senaste inom prestanda och design, vilket tar ditt spel till sportens topp.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter