Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Royal Padel Pro Fury
  • Mochila Royal Padel Pro Fury
  • Mochila Royal Padel Pro Fury

Mochila Royal Padel Pro Fury

PVP: 877,60 kr
745,41 kr
-16% Royal Padel
Royal Padel Pro Fury padelryggsäck | Ta en titt på den nya kollektionen av Royal Padel-ryggsäckar där du kan hitta Pro Fury i svart, perfekt för att bära allt du behöver

Padelväska Royal Padel Pro Fury Svart

Välj din favoritsportväska från ett urval av Royal Padel 2022-företaget som du nu kan köpa i vår padelbutik online. Upptäck Pro Fury padelryggsäcken, designad i svart och som är den bredaste så att du kan förvara ditt racket och dina andra padeltillbehör.

Angående utrymme så har den två fickor, i en av dem kan du förvara en padel racket och i de andra alla dina tillbehör som du brukar ha med dig när du ska träna, som kläder eller skor. Dessutom har en mindre inkluderats i fronten för att förvara tillbehör som nycklar eller plånbok.

Royal Padel Pro Fury väska i svart, funktioner

  • RP Pro Fury Black har designats med två vadderade handtag för att kunna bära den bekvämt.
  • Du kan förvara ett padel racket tack vare det separata facket.
  • Den är medelstor, perfekt för att transportera det som behövs.
  • Sidofickor för att förvara en vattenflaska eller bollar.
  • Liten ficka för att förvara dina nycklar eller plånbok.
  • Samling av ryggsäckar för padel Royal Padel 2022.

Vem är det till? Den är designad för alla som vill transportera allt sitt material bekvämt men som ändå inte vill bära en väska som är väldigt tung eller svår att transportera.

Varför kommer du att gilla det? För den har inte bara mycket utrymme utan den har även designats helt i svart, så att du kan kombinera den med alla dina kläder och till och med använda den till jobbet eller om du ska ut på resa.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Upptäck den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i padelvärlden. Den här säsongen införlivar den nya teknologier och material i sina produkter, alla anpassade till spelarnas alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2022-racket.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter