Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel Pro Röd padel racketväska
  • Royal Padel Pro Röd padel racketväska
  • Royal Padel Pro Röd padel racketväska

Royal Padel Pro Röd padel racketväska

PVP: 1 042,15 kr
888,02 kr
-15% Royal Padel
Royal Padel Red Pro padelväska | Transportera allt ditt paddelmaterial tack vare den nya Royal Padel-väskan i rött, en mycket rymlig väska så att du inte behöver lämna något hemma

Royal Padel Pro Röd padelväska

Lämna ingenting hemma med den nya kollektionen av Royal Padel 2022 ryggsäckar. Upptäck den nya pro padelväskor i rött, en väska med en färgstark design som också blir en av de största i kollektionen tack vare alla fack den har och hur de är rymliga.

För att kunna transportera den har två handtag medföljt nära fickorna som hjälper dig att transportera den som väska, den har även två andra vadderade handtag på baksidan för att bära den som ryggsäck. Dessutom är de två remmarna på baksidan justerbara för att justera den efter eget tycke.

Royal Pádel Pro röd padel racketväska, funktioner

  • Royal Padel Red Pro är stor så att du inte lämnar något hemma.
  • En ficka för förvaring av upp till 2 - 3 Padel rackets.
  • Det är den mest hållbara tack vare materialen som används vid tillverkningen
  • Sidofickor där du kan förvara tillbehör.
  • Mycket rymligt mittfack och ett separat för skor.
  • Tre handtag för att bära den som ryggsäck eller som väska.
  • Ny kollektion av padelväskor Royal Padel 2022.

Vem är det till? Den är idealisk för idrottare som vill transportera allt sitt material bekvämt utan att bära en ryggsäck som inte är tung och irriterande. Dessutom, tack vare att du kan bära den som ryggsäck, är den perfekt för personer som rör sig på motorcykel eller cykel.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har designats i rött med gråa detaljer, vilket gör den till den mest slående, perfekt för dem som gillar att inkludera lite färg i sin vardag.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Upptäck den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i padelvärlden. Den här säsongen införlivar den nya teknologier och material i sina produkter, alla anpassade till spelarnas alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2022-racket.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter