Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel RP Europa Pro
  • Royal Padel RP Europa Pro
  • Royal Padel RP Europa Pro

Royal Padel RP Europa Pro

PVP: 3 620,10 kr
3 071,05 kr
-16% Royal Padel
Större slagkraft i ditt spel med detta Royal Padel-racket, en exklusiv modell för spelare som behöver kraft på grund av dess diamantformat och höga balans
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel RP Europa Pro

Ta fram ditt mest kraftfulla spel med RP Europa Pro padel racket, en exklusiv modell från Royal Padel 2022-kollektionen för APT. Tack vare sin diamantform med lite hög balans ger den större slagkraft, även om du också kommer att bli överraskad av dess komfort.

Således genererar den en mycket bekväm touch med polyetengummit. Den innehåller också ett stötdämpningssystem och en ny hjärtdesign för att eliminera vibrationer. Den har också tillverkats genom att kombinera kol med glasfiber, vilket ger dess ansikten en grov finish för att förstärka effekterna.

RP Europa Pro vit och orange, funktioner

  • Royal Padel RP Europa Pro innehåller en ny diamantform med hög balans.
  • Fantastiska förnimmelser när man slår med kärnan av polyetengummi.
  • Vibrationerna reduceras till ett minimum med stötdämpningssystemet och hjärtat med dubb.
  • Konstruktion i glasfiber och förstärkt med senaste generationens kol.
  • Power padel racket som genererar större sensationer vid slag.
  • Ny yta av sandpapper som ökar effekterna.
  • Exklusivt racket för APT, med spektakulär teknik och design.
  • Tillgänglig i RP 2022 padel racketkollektion.

Vem är det till? Riktat till professionella eller avancerade spelare, med en aggressiv spelstil eftersom det är en kraftfull padel racket med vilken vi kommer att ha bästa prestanda på nätet men utan att behöva offra kontroll och komfort för det.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett kraftfullt padel racket erbjuder det mycket bra sensationer i försvaret. Det är också en exklusiv Royal Padel-modell för APT, så den har en vit design, spektakulära svarta och orange detaljer.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Upptäck den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i padelvärlden. Den här säsongen införlivar den nya teknologier och material i sina produkter, alla anpassade till spelarnas alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2022-racket.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter