Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel RP 760 Carrera 2021
  • Royal Padel RP 760 Carrera 2021
  • Royal Padel RP 760 Carrera 2021

Royal Padel RP 760 Race 2021

PVP: 1 645,50 kr
1 403,61 kr
-15% Royal Padel
padel racket Royal Padel 760 Carrera modell 2021 | Ny upplaga av en av Royal Padels mest sålda racket för dess fantastiska valuta för pengarna samt otroliga prestanda och nya design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Racket Royal Padel 760 Carrera svart och röd

Låt ingenting stoppa dig på banan med RP 760 Carrera padel racket i svarta och röda detaljer från Royal Padel 2021 mellankatalog. Det är ett mycket välkompenserat racket tack vare sitt rivformat och medium balans så det ger kraft och kontroll av Same .

Tack vare det eva mjuka gummit som används inuti och stötdämpningstekniken, reducerar det praktiskt taget alla vibrationer, vilket förhindrar att de överförs till din arm. Dessutom har kol och glasfiber använts för att uppnå en solid och motståndskraftig struktur.

RP 760 Carrera svart och röd, egenskaper

  • Royal Padel RP 760 Carrera ger kraft och kontroll i lika delar i dina händer.
  • Eva mjuk gummikärna för en exceptionell touch.
  • 100 % kolrör för större motstånd.
  • Glasfiber med kolförstärkningar har använts i planen.
  • Mångsidig padel racket designad i ett oversize format och medium balans.
  • Snabb att anpassa, vilket hjälper oss att förbättra oss.
  • Tillgänglig i den nya Royal Padel 2021 racketkatalogen.

Vem är det till? Perfekt för både hög- och medelnivåspelare, eftersom det är ett mycket balanserat racket som låter dig förbättra alla aspekter av ditt spel. Även för killarna som får obehag i armen efter att ha spelat.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom 760 Carrera innehåller de bästa materialen från märket och inte är dyr, så sticker den ut för sin fantastiska valuta för pengarna. Dessutom är dess design i röda och röda detaljer väldigt cool.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Utrusta dig själv med den nya RP 2019-kollektionen, ett av de första märkena som specialiserat sig på padel. Alla produkter klarar en uttömmande kvalitetskontroll så att du kan njuta av den bästa prestandan på banan.

Å andra sidan har den redan stöd från professionella spelare som Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan som använder sina Padel rackets under sina officiella tävlingar.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter