Osaka Pro Tour LTD grå svart lime 2024
  • Osaka Pro Tour LTD grå svart lime 2024
  • Osaka Pro Tour LTD grå svart lime 2024

Osaka Pro Tour LTD grå svart lime 2024

PVP: 4 388,00 kr
3 071,05 kr
-31% Osaka
Osaka Pro Tour LTD 17020 | Höj ditt spel med Osaka Pro Tour LTD 2024, det perfekta valet för avancerade försvarare. Överlägsen kontroll och toppmodern teknik. Förvandla din skicklighet på banan nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Osaka Pro Tour LTD grå svart lime Padelracket

Upptäck spelutvecklingen med den padelracket Osaka Pro Tour LTD grå svart lime 2024, en toppmodell som omdefinierar vad kontroll och precision betyder på banan. Designad för den avancerade spelaren som vet att poängen vinner genom strategi och skicklighet, kombinerar detta racket toppmodern teknik med enastående design.

Den Osaka Pro Tour LTD 2024 är resultatet av en noggrann ingenjörsprocess, där 18K triaxiellt kol används för en jämn fördelning av påverkan, vilket garanterar en oöverträffad kontroll över varje slag. Med sin inriktning på den defensiva spelaren kommer detta racket att bli en förlängning av din vilja på banan, vilket gör det möjligt för dig att diktera spelets tempo med absolut förtroende.

Egenskaper för Osaka Pro Tour LTD grå svart lime 2024 padelracket

  • Quantum Spin sandig yta för enastående grepp och förödande effekter för dina motståndare.
  • Dubbelrörigt ram för ökad hållbarhet och motståndskraft.
  • Säkerhetsrem med handledsrem för maximal komfort.
  • EVA-skum i kärnan, den så kallade Osaka Snap, som genererar snabb och exakt respons.
  • 18K triaxiellt kol har använts, den senaste tekniken inom material.
  • Tillhör Osaka 2024 padelracketkollektion.

Vem riktar det sig till?

Osaka Pro Tour LTD 2024 är perfekt för de vanliga tävlande som vill förbättra sitt defensiva spel. Perfekt för spelare som behärskar från höger och bygger upp poängen bakifrån, höjer detta racket spelar nivån genom att möjliggöra ett ogenomträngligt försvar och exakta attacker.

Varför kommer du att gilla det?

För att Osaka Pro Tour LTD 2024 inte bara är ett verktyg för att vinna poäng, utan för att behärska banan. Dess avancerade design och högkvalitativa material ger en oöverträffad spelupplevelse, vilket gör att du kan kontrollera spelet med precision och självförtroende som bara Osaka kan erbjuda.

Upptäck mer om märket Osaka

Osaka är ett varumärke som har revolutionerat världen av padel med sin innovation och kvalitetsengagemang. Sedan starten har Osaka ägnat sig åt att skapa rack som inte bara uppfyller de mest krävande spelarnas förväntningar, utan överträffar dem och etablerar nya standarder inom sporten.

Med fokus på innovation och teknik fortsätter Osaka att leda marknaden genom att erbjuda produkter som är synonyma med excellens och prestanda. Lanseringen av Pro Tour LTD grå svart lime 2024 är ytterligare ett bevis på dess ledarskap och framtidssyn inom padelsporten.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter