Osaka Deshi grön svart 2023
  • Osaka Deshi grön svart 2023

Osaka Deshi grön svart 2023

PVP: 987,30 kr
657,65 kr
-34% Osaka
Osaka Deshi DESHI | Stig in i en unik upplevelse på padelbanan med Osaka Deshi grön svart, en perfekt balans mellan design och prestanda på banan
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 13 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Osaka Deshi grön svart Padelracket

Dyk in i padelvärlden med den eleganta och sofistikerade Osaka Deshi grön svart 2023. Detta padelracket har speciellt designats av marknadsledande Osaka för att ge nybörjarspelare den kvalitet och prestanda de förtjänar vid varje slag. Dess unika och avancerade konstruktion garanterar ett smidigt spel och en oslagbar anpassningsförmåga, vilket gör den till ett idealiskt val för dem som vill ta sitt spel till nästa nivå.

Osaka Deshi är inte bara ett racket på marknaden; det är en kombination av innovation, design och passion för sporten. Tillverkad med fokus på hållbarhet och precision, är det ett djärvt påstående om avsikter på padelbanan.

Egenskaper för padelracket Osaka Deshi grön svart 2023

  • Sandyta som ger bättre grepp och kontroll över bollen.
  • Unik konstruktion med Enstegsram för ökad hållbarhet och motstånd.
  • Osaka Snap skum ger en mjuk slagkänsla och utmärkt bollutgång.
  • Ytan är gjord av glasfiber, vilket garanterar spelbarhet och hållbarhet.
  • Sammansatt ram ger extra motstånd mot stötar.
  • Ingår i padelracket kollektion Osaka 2023.

För vem?

Idealisk för dem som just har börjat med padel eller spelar tillfälligt. Osaka Deshi grön svart 2023 är perfekt för de som söker kontroll och enkelhet i slaget, vilket underlättar varje retur och enkelt placerar bollen på motståndarens sida.

Varför kommer du att gilla den?

Från det ögonblick du håller detta racket i dina händer kommer du att känna skillnaden. Dess eleganta design i svart och grönt är inte bara tilltalande, utan speglar också kvaliteten och engagemanget från Osaka mot sina spelare. Det kommer snabbt att bli din oskiljaktiga partner på padelbanan.

Lär dig mer om Osaka-märket

Osaka är mer än bara ett märke; det är ett uttalande om passion och hängivenhet för padel. Med årtionden av erfarenhet har de varit i framkant av innovation och erbjuder racketar som inte bara uppfyller utan överträffar spelarnas förväntningar. Varje produkt är en kombination av tradition och modern teknik.

Genom åren har Osaka odlat ett avundsvärt rykte för kvaliteten och hållbarheten hos sina produkter. Att välja Osaka är att välja oöverträffad kvalitet, prestanda och stil.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter