Osaka Vision Aero grå lime 2023
  • Osaka Vision Aero grå lime 2023
  • Osaka Vision Aero grå lime 2023

Osaka Vision Aero grå lime 2023

PVP: 2 194,00 kr
1 096,45 kr
-51% Osaka
Osaka Vision Aero VISAEREO | Upptäck Osaka Vision Aero 2023, ett padelracket med en oöverträffad design och precision. Höj ditt spel med kvalitet och stil. Upplev spelet som aldrig förr!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 14 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Osaka Vision Aero grå lime Padelracket

Vi presenterar Osaka Vision Aero grå lime 2023, ett revolutionerande padelracket som omdefinierar spelbarheten för entusiaster av denna sport. Tillverkad av det prestigefyllda märket Osaka kombinerar denna modell en tilltalande estetik med avancerad funktionalitet. Dess design och teknologiska sammansättning gör den till det perfekta valet för de som söker en balans mellan kontroll, kraft och hållbarhet.

Osaka Vision Aero grå lime 2023 är inte bara ett annat racket på marknaden. Det stöds av års forskning och utveckling, vilket återspeglar Osakas engagemang för excellens. Om du vill ta ditt spel till en högre nivå kommer detta racket att vara din perfekta partner på padelbanan.

Egenskaper för padelracket Osaka Vision Aero grå lime 2023

  • Mjukt grepp: Underlättar snabb anpassning till spelet.
  • Rund form: Balans nära händerna för oslagbar precision.
  • Kolförstärkningar: Ger en solid och hållbar struktur.
  • Glasfiber ytor: Ger överlägsen spelbarhet.
  • EVA-gummi i kärnan: Förbättrar bollutgången och ger unika känslor när du spelar.
  • Tillhör Osaka 2023 padelracketkollektion.

Vem är den avsedd för?

Detta racket är särskilt designat för killar med medel nivå inom padelvärlden. Det är också perfekt för dem som börjar sin resa inom denna sport, tack vare dess kontroll och hanterbarhet som gör att du kan förbättra dig dag för dag.

Varför kommer du att gilla det?

Med Osaka Vision Aero grå lime 2023 kommer du inte bara att uppleva prestanda på hög nivå, utan också njuta av en felfri estetik som kommer att få dig att sticka ut på padelbanan. Dess pris-prestanda förhållande är oöverträffad, vilket garanterar tillfredsställelse i varje match.

Lär dig mer om märket Osaka

Osaka har etablerat sig som ett ledande märke inom sportvärlden. Sedan början har de strävat efter perfektion i varje produkt, genom att kombinera avancerad teknologi med enastående design. Deras engagemang för excellens är uppenbart i varje racket de producerar.

Med decennier av erfarenhet har Osaka lyckats sätta trender och höja standarden inom padelvärlden. Vision Aero är ett klart uttryck för deras passion och engagemang, och ger spelarna ett exceptionellt verktyg för att dominera på padelbanan.

Features Form: Runda Nivå: Initiering, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter