Cordones Nox Smartstrap Pro 2 colores
  • Cordones Nox Smartstrap Pro 2 colores

Nox Smartstrap Pro snörning i 2 färger

76,24 kr
Nox
Padelsnören Nox Smartstrap Pro 2 färger | Skydda ditt padel racket från fall och stötar tack vare Nox-snören, de kommer tillbaka i en svart och röd förpackning och passar alla Padel rackets
Skriv en recension

Snören till Nox padel racket i 2 färger

Glöm att racket glider ur dina händer tack vare den nya kollektionen av tillbehör från märket Nox 2022. Upptäck linan till Smartstrap padel racket i svart och rött, ett tillbehör som du kan placera och lägga när du vill i padel racket för att ha mer säkerhet under spelet.

Den anpassar sig till vilken modell som helst och dess placering blir väldigt enkel, så du kommer inte ha några problem att sätta på den. Det kommer också att hjälpa dig att skydda racket från eventuella fall eller stötar tack vare att det inte lossnar från dig.

Nox Smartstrap svart och rött skosnöre, funktioner

  • Nox Smartstrap Pro-linan har designats i svart och rött
  • Den absorberar svett från handleden så att den inte glider av dina händer.
  • Lätt att sätta på och du kan sätta den på vilken padel racket som helst.
  • Säljes i förpackningar om två enheter
  • Det ger oss mer säkerhet när vi spelar
  • Finns i den nya tillbehörskollektionen Nox 2022.

Vem är det till? För alla som är försiktiga och inte vill vänta på att padel racket faller och kan gå sönder eller orsaka skada på någon. Dessutom hjälper byte av sladden att den håller längre och inte går sönder.

Varför kommer du att gilla det? Förutom att skydda ditt racket kan du även bära en svart och röd design med varumärkets logotyp i vitt, utan tvekan två färger som är perfekta att kombinera med någon av dina racket.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av padeltennis med Nox Sport och dess breda sortiment av padel racket, sportkläder, padelrack och andra tillbehör av bästa kvalitet som du kan få till ett överkomligt pris.

En säsong till har det professionella spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller Atomic-tvillingarna som samarbetar med företaget och representerar det på alla banor. Gå med i Team Nox och njut av de bästa sensationerna.

Features År: 2022
Våra bästa produkter