Muñequera Nox Blanca logo Azul
  • Muñequera Nox Blanca logo Azul

Nox White armband med blå logotyp

76,24 kr
Nox
Vita Nox-armband med blå logotyp | Bra stöd och fuktupptagning med dessa Nox-armband för att spela padel, ett tillbehör som inte förlorar egenskaper vid användning
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 25 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Armband för padel Nox White and Blue

Förhindra att svett spelar dig ett spratt med de vita padelarmbanden med marinblå logotyp från tillbehörskatalogen Nox Padel 2021. Den ger bra stöd och förhindrar att svettdroppar hamnar på dina händer och armar

Det är stora Nox-armband, där olika typer av fiber har kombinerats för att uppnå bästa balans mellan lätthet, mjukhet och komfort. Dessutom förlorar de inte egenskaper vid användning och kommer att hjälpa oss att förhindra eventuella skador eller obehag under spelet.

Vita armband med marinblå logotyp, funktioner

  • Stor storlek på Nox-armbanden i vitt med blå logotyp.
  • De hjälper dig att torka svetten på pannan och armarna.
  • De skyddar leden från smärta eller dåliga gester.
  • Tillverkad med en kombination av klassiska och elastiska material.
  • Säljes i paket om 2 st.
  • Nya Nox-tillbehör för padel 2021.

Vem är det till? För alla spelare som vill eliminera överflödig fukt i armarna, eftersom de är stora armband med stor absorptionsförmåga som håller svetten i schack.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom dess tyger är mjuka så att det inte orsakar något obehag när det väl tagits på. De presenterar också en mycket elegant design tack vare den vita färgkombinationen med märkets logotyp broderad i marinblått.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Kom till Nox Sport-teamet, du hittar kvalitetsprodukter anpassade för alla målgrupper. Den här säsongen presenterar en bred kollektion av padel racket, kläder, padelrack och accessoarer så att du kan hitta den som bäst passar dina behov.

Dessutom har företaget en hel del representation i WPT av spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto, den så kallade team nox... Och det är inte för mindre, eftersom det varje år introducerar nytt material och teknologier så att du presterar till max.

Features År: 2021
Våra bästa produkter