Calcetines Nox Tobilleros W Blancos Logo Azul Marino
  • Calcetines Nox Tobilleros W Blancos Logo Azul Marino

Nox Ankelstrumpor W Vit Marinblå Logotyp

PVP: 62,10 kr
41,30 kr
-34% Nox
Få den nya kollektionen av Nox-strumpor, ett tillbehör skapat med de finaste och mjukaste tygerna för att hålla foten svettas och utan att skava

Nox Ankelstrumpor W Vit Marinblå Logotyp

Köp de tekniska strumpor av märket Nox, perfekta för dig som sportar eller padel flera gånger i veckan och som letar efter en strumpa som skyddar samtidigt som den hjälper till att snabbt transportera ut svett från foten.

Spela tyst under lång tid utan att oroa dig för att skorna skaver, eftersom de tack vare materialen som används, som bomull och elastan, kommer att skydda din fot och förhindra att de skadar dig. De har också designats i vitt med logotypens detalj i marinblått för att göra den mer kombinerbar.

Nox ankelstrumpor W vit och blå, funktioner

  • Nox Anklets W kommer i höjd med ankeln så de är korta
  • Finns i förpackningar med ett par strumpor.
  • Bomull, polyamid och elastan har använts.
  • Vit design med marinblå detaljer.
  • Svettar utan överdriven ackumulering.
  • Finns i den nya textilkollektionen Nox 2022.

Vem är det till?

De är perfekta för alla idrottare som vill skydda och hålla dem svala under de varmaste årstiderna eftersom de tack vare materialen som används svettas snabbt och är väldigt fräscha, perfekta för dessa tider.

Varför kommer du att gilla det?

För det är tekniska strumpor som är skapade speciellt för människor som ägnar sig åt någon typ av sport och som vill ha strumpor med mjuka och andningsbara tyger som hjälper till när vi gör den här typen av intensiva aktiviteter.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av oslagbara upplevelser på banan i händerna på Nox Padel. Ett år till erbjuder den dig en varierad katalog av padelprodukter. Du kan hitta från Padel rackets, kit, Padel rackets och tillbehör anpassade för alla typer av spelare.

Dessutom har det en rad professionella spelare bland sina lyxiga led: Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas eller Vanesa Alonso är en del av dess Team Nox och kommer att bära alla företagets produkter på sluttningarna av

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter