Protector Nox WPT Rojo Blanco
  • Protector Nox WPT Rojo Blanco

Nox WPT skyddande Röd Vit

109,15 kr
Nox
Paddelskydd Nox WPT Röd Vit | Personifiera ditt padel racket med detta Nox-skydd, tack vare dess vackra röda design med detaljerna i World Padel Tour-logotypen i vitt.
Skriv en recension

Rough skyddande Nox WPT Röd Vit

Upptäck vår omfattande katalog med padeltillbehör, vi har de bästa märkena! Köp Nox WPT Red White racketskydd, ett grovt skydd som finns i katalogen Nox 2021. Det är lämpligt för alla typer av racket eftersom dess dimensioner är universella och passar bredden på vilken ram som helst.

Som vi redan har nämnt har den en grov yta, så den ökar skyddet mot stötar eller repor. Tack vare dess kvalitetslim fäster den lätt och du kan enkelt byta den vid behov. Det behåller också sina egenskaper över tid.

Nox WPT skyddande Röd Vit, funktioner

  • Nox WPT Red White-skyddet säljs individuellt.
  • Maximalt skydd tack vare den grova ytan.
  • Tillverkad med kvalitetsmaterial och lim.
  • Du kan byta ut den vid behov.
  • Förlänger livslängden på din padel racket.
  • Nya Nox 2021 padel racketskydd.

Vem är det till? Lämplig för alla spelare som vill hålla sitt padel racket i gott skick, då det är ett grovt skydd som passar till ramens bredd och förhindrar skador orsakade av stötar eller friktion.

Varför kommer du att gilla det? Det hjälper dig att anpassa ditt padel racket tack vare dess vackra röda design med detaljerna på World Padel Tour-logotypen i vitt. Vi har den även i andra färger så att du kan välja den som bäst matchar ditt Nox padel racket.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av padeltennis med Nox Sport och dess breda sortiment av padel racket, sportkläder, padelrack och andra tillbehör av bästa kvalitet som du kan få till ett överkomligt pris.

En säsong till har det professionella spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller Atomic-tvillingarna som samarbetar med företaget och representerar det på alla banor. Gå med i Team Nox och njut av de bästa sensationerna.

Features År: 2021
Våra bästa produkter