Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bote Pelotas Nox Pro Titanium
  • Bote Pelotas Nox Pro Titanium

Padelbollar Nox Pro Titanium

PVP: 65,27 kr
54,31 kr
-17% Nox
Nox Pro Titanium padelbollar | Tävla på högsta nivå med de nya Nox padelbollarna, en hög konkurrenskraftig och snabb boll som du kan få till försäljning i båtar om 3 enheter

Padelbollar Nox Titanium Pro Competition 3 bollar

Gå upp i nivå och njut av ett snabbare spel med den nya Pro Titanium-bollen, en modell designad av Nox Padel 2021. Det är en boll godkänd av det franska förbundet, där ett högkvalitativt gummi har använts utöver förstärkt filt för att uppnå en lång varaktighet på banan.

Du kan få den i burkar med 3 enheter, i gult för bättre sikt på banan. De sticker även ut för sin höga elasticitet och stora tryckstabilitet, så den håller sig i gott skick och ger dig den fart du behöver i spelet. För att avsluta är det den officiella bollen för Team Nox.

Kanister Nox Titanium Pro bollar, funktioner

  • Nox Pro Titanium är lämpliga för professionell tävling.
  • Trycksatta paddelkulor och hermetiskt förseglad båt.
  • Hög elasticitet och tryckstabilitet.
  • Större hållbarhet, du behöver inte byta den i mitten av matchen.
  • Flaska med 3 enheter, gul färg och varumärkeslogotyp.
  • Den tillhör Nox Padels bollkatalog.

Vem är det till? För krävande atleter som har en avancerad nivå av padel, eftersom det är en boll med mer fart så det ger ett snabbare och mer dynamiskt spel samt lång hållbarhet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en boll som är godkänd av det franska tennis- och padelförbundet samt används av Miguel Lamperti och resten av Team Nox. De erbjuder också bra synlighet med sin gula logotypdesign.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Kom till Nox Sport-teamet, du hittar kvalitetsprodukter anpassade för alla målgrupper. Den här säsongen presenterar en bred kollektion av padelracket, kläder, padelrack och accessoarer så att du kan hitta den som bäst passar dina behov.

Dessutom har företaget en hel del representation i WPT av spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso, den så kallade team nox... Och det är inte för mindre, eftersom det varje år introduceras nya material och tekniker för att du presterar till fullo.

Features År: 2021
Våra bästa produkter