Pack 3 burkar Dunlop Team Padel Balls
  • Pack 3 burkar Dunlop Team Padel Balls

Pack 3 burkar Dunlop Team Padel Balls

PVP: 185,94 kr
148,10 kr
-21% Dunlop Padel
3 burkar gula Dunlop Team Padel-bollar | Få bästa valuta för pengarna med detta paket med Dunlop-bollar, de är idealiska för padelklubbor och monitorer och erbjuder stor hållbarhet
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Förpackning med 3 burkar Dunlop Team Padel-bollar

Spara pengar med oss och våra förpackningar. Köp paketet med 3 burkar med Team paddelbollar från Dunlops katalog, en boll med fantastisk valuta för pengarna så att du kan njuta av all dess kvalitet utan att spendera mer pengar.

Den har gjorts med en unik kärna och högkvalitativ syntetisk filt för stor hållbarhet så att du kan använda dem för fler träningspass. Det är alltså en långvarig boll som erbjuder en livlig studs och enhetlig flygning.

Pack 3 båtar Pro Padel bollar, funktioner

  • Med paketet med 3 enheter Dunlop Team Padel-bollar kommer du att ha 9 bollar.
  • Idealisk boll för skolor och träning.
  • Stor motståndskraft tack vare den förnyade kärnan och syntetisk filt.
  • Gul i färgen och med märkeslogotypen.
  • Billiga och hållbara paddelbollar.
  • Ingår i Dunlops kollektion av padelbollar.

Vem är det till? Riktar sig till padelträning, skolor eller klubbar då den har fantastisk valuta för pengarna. Den innehåller de bästa märkesmaterialen för att erbjuda högsta kvalitet men det är en billig paddelboll.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att spara pengar med våra förpackningar med bollar eftersom det kostar mindre att köpa paketet än om du köper dem individuellt. De är också gula så de ser bra ut på banan.

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd sporter och deras bidrag inom paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med en exceptionell valuta för pengarna. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Patty Llaguno eller Willy Lahoz är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features År: 2020
Våra bästa produkter