Muñequeras Nox Blancas Logo Rojo
  • Muñequeras Nox Blancas Logo Rojo

Nox Vita Armband Röd Logotyp

PVP: 76,79 kr
76,25 kr
-1% Nox
Vita och röda armband | Bekämpa fukten med dessa Nox padelarmband, ett kvalitetstillbehör som stöder leden och förhindrar svett från att komma i vägen under spelet
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 24 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Vita Nox padelarmband med vit logotyp

Välj de bästa tillbehören för att spela padel i vår webbutik. Köp padelarmbanden i vit och röd logotyp från den senaste Nox Padel 2021-kollektionen. Tack vare sin kombination av material är de mest motståndskraftiga och sitter löst.

De erbjuder också hög absorptionsförmåga och håller svettdroppar borta. På så sätt får du ett torrt och starkt grepp om din padel racket. Dessutom tål de tidens gång och tvättar i bra skick, alltid perfekt att leka på!

Vita armband med röd logotyp, funktioner

  • Den vita noxen med röd logotyp är gjord av bomull, polyester och nylon.
  • Säljes i förpackningar om 2 enheter.
  • De absorberar överflödig fukt.
  • Bred och lång.
  • De håller sig i bra skick för fler spel.
  • Nya tillbehör för att spela padel Nox 2020.

Vem är det till? Riktar sig till alla idrottare som vill behålla leden stödd förutom att motverka svettning, eftersom nox-armbanden ger bra absorption på grund av sina dimensioner och storlek.

Varför kommer du att gilla det? För med dem kan du torka svetten i ansiktet och armarna och på så sätt förhindra att den hindrar dig under spelets gång. Dessutom kombinerar de i denna nya upplaga färgen vit med logotypen broderad i rött, väldigt coolt!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av alla nyheter från Nox Padel till bästa pris och utrusta dig med produkter av högsta kvalitet. Spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av dem som är en del av hans lag.

Gilla dem och hitta din bästa allierade i deras nya kollektion av padel, kit, padelrack och kvalitetstillbehör för att prestera på ditt bästa. Och det är att företaget implementerar sina bästa teknologier och material i var och en av sina produkter.

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter