Nox wristband grå svart logotyp
  • Nox wristband grå svart logotyp

Nox wristband grå svart logotyp

PVP: 98,73 kr
76,24 kr
-23% Nox
wristband Nox grå svart logotyp | Låt inte svett hindra dig från att leka med de nya Nox-armbanden i grått och med en svart logga, ett tillbehör som är extremt bekvämt
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 24 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Nox wristband grå svart logotyp

Spela hela spelet bekvämt med den nya kollektionen av armband från företaget Nox som du nu kan hitta i vår padelbutik online. Köp företagets nya armband som har designats i grått med svarta detaljer.

Dess huvudsakliga funktion är att hjälpa till att avlägsna svett från pannan för att förhindra att den passerar in i ögonen och från händerna så att den inte får padelracket att glida från händerna. Det är också ett perfekt komplement för de personer som kommer ur en skada eftersom de hjälper till att undvika att göra dåliga rörelser.

Nox armband i grått med svart logga, egenskaper

  • Nox armband har designats med absorberande tyger för att förhindra överflödig svett.
  • De säljs i ett paket med två enheter och finns i olika färger.
  • De har designats med Balance Fresh-teknologi för att förbättra svetttranspirationen.
  • För dess tillverkning har polyester använts för större motstånd.
  • Design i grått med logotypen i svart.
  • Ny kollektion av tillbehör till padel Nox 2023.

Vem är det till? Vi rekommenderar detta tillbehör till alla de personer som vill undvika överdriven svettning eftersom de har designats med mycket absorberande material för att förhindra att det stör dina händer eller ögon medan du spelar.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett tillbehör som har gjorts med högkvalitativa tyger som förbättrar dess motståndskraft mot slitage. Den har även designats i grått med logotypens detaljer i svart, en väldigt fin kombination för dig att matcha med ditt racket.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Gå med i Nox Sport-teamet, du hittar kvalitetsprodukter anpassade för alla målgrupper. Denna säsong presenterar en bred kollektion av padelracket, kläder, paletaväskor och accessoarer så att du kan hitta den som bäst passar dina behov.

Dessutom har företaget en hel del representation i WPT av spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto, den så kallade team nox... Och det är inte för mindre, eftersom det varje år introduceras nya material och tekniker så att du kan prestera till max.

Features År: 2023
Våra bästa produkter