Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Pack Nox Equation + Paletero Team Red
  • Pack Nox Equation + Paletero Team Red

Pack Nox Equation WPT 2021

PVP: 2 874,14 kr
1 974,05 kr
-32% Nox
Vinn alla dina matcher med paketet för att spela padel NOX som består av Equation padel racket, en väldigt cool padel racketväska, exklusiv tröja, overgrip och bollar

Pack Nox Equation WPT 2021

Du har inte längre en ursäkt att fortsätta använda ditt gamla material. Vi gör det enkelt för dig med NOX Equation-paketet , som består av kvalitetsprodukter till ett oemotståndligt pris. Den inkluderar ekvationpadel racketlracket som sticker ut för sin breda sweet spot som kommer att rädda de mest komplicerade bollarna. Förutom en matchande väska som du kan hänga som en ryggsäck på ryggen och enkelt bära ditt material, skjorta, bollar och overgrip.

Vem är det till? Den är perfekt för mellanliggande spelare som vill fortsätta att förbättra sig och behöver en mångsidig modell för att få ut det mesta av varje situation. Även för dig som behöver en padelväskor med stor kapacitet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de är produkter tillverkade under Nox garantistämpel, ett av de bästa varumärkena för tillfället. Du kommer att bli centrum för uppmärksamheten när du kliver in på banan.

Nox paddelpaketet har också...

  • Ekvationen i blått tillhör företagets avancerade serie.
  • Tillverkad med de bästa materialen och med en oversize form, en balans mellan kraft och kontroll.
  • Matchande Nox padelväskor.
  • Separat ficka för skor eller flipflops.
  • Övergrepp för att undvika fukt i händerna.
  • T-shirt designad av oss.
  • Båt med bollar för att tävla.
  • Ingår i Nox 2021-paketsamlingen .

Ta reda på mer om varumärket NOX

Nox Padel fortsätter med sin ostoppbara nationella och internationella expansion och blir ett av spelares favoritmärken. Den har en lyxaffisch, med namn som Lamperti, Franco Stupa, Laia Sainz eller Gemma Triay som är utrustade med sina produkter i alla turneringar. Utan tvekan den bästa garantin för kvalitet, så tveka inte och gå till mästarnas signatur, du kommer att älska det!

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter