Enebe Response Fiber Purple 2024
  • Enebe Response Fiber Purple 2024
  • Enebe Response Fiber Purple 2024

Enebe Response Fiber Purple 2024

PVP: 1 316,40 kr
1 315,86 kr
-1% NB
Enebe Response Fiber Purple A000430 | Upptäck det nya padelracketet Enebe Response Fiber Purple 2024. Slående design, premiumkonstruktion för överlägsen teknik.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padelracket Enebe Response Fiber Purple

Upptäck Response Fiber Purple, ett padelracket från Enebe designat för att förvandla ditt spel. Med sin moderna design och levande färger fångar detta racket inte bara blickar utan lovar också prestanda på planen. Den skimrande blanka finishen och glasfiberkompositionen gör denna modell till ett oslagbart val för spelare som vill sticka ut.

Idealiskt för dem som vill höja sitt spel, kombinerar Response Fiber Purple från Enebe estetik med funktionalitet. Dess högkvalitativa konstruktion garanterar hållbarhet och enastående prestanda i varje match.

Egenskaper för Response Fiber Purple padelracket

  • Vikt: 350 - 365 gram, perfekt för bekväm och precis hantering.
  • Profil på 38mm, perfekt för en balans mellan kontroll och kraft.
  • Hybrid tårform, som erbjuder en balans mellan precision och slagkraft.
  • Black EVA HR3 kärna för överlägsen respons och större hållbarhet.
  • Glasfiberytor och kolfiberram, som kombinerar flexibilitet och styrka.
  • Tillhör kollektionen av Enebe padelracketar 2024.

För vem är den avsedd?

Response Fiber Purple är avsedd för spelare på mellan- och nybörjarnivå. Perfekt för dem som söker ett racket med kraft och mångsidighet. Idealiskt för spelare som spelar regelbundet och vill förbättra sin teknik på padelplanen.

Varför kommer du att gilla den?

Denna Enebe-modell är idealisk för den nya säsongen, särskilt för spelare på nybörjarnivå som vill förbättra sin teknik. Dess balans och design kommer inte bara att få dig att sticka ut på planen, utan också hjälpa dig att ta ditt spel till nästa nivå.

Lär dig mer om märket Enebe

Enebe är ett välkänt märke inom padelvärlden, känt för sin innovation och kvalitet. Sedan grundandet har Enebe ägnat sig åt att skapa racketar som inte bara uppfyller spelarnas förväntningar utan också överträffar dem. Deras engagemang för excellens har gjort att märket är en favorit bland både amatörer och professionella padelspelare.

Enebes historia är präglad av en konstant strävan efter perfektion. Med varje modell de lanserar på marknaden strävar de efter att innovera och erbjuda det bästa till spelarna. Padelracketar från Enebe är synonymt med kvalitet, hållbarhet och prestanda, och Response Fiber Purple är ett tydligt exempel på detta.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Kvinna Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter