Svarta Gymsack Enebe
  • Svarta Gymsack Enebe

Svarta Gymsack Enebe

PVP: 109,15 kr
54,30 kr
-51% NB
Enebe svart | Upptäck Svarta Gymsack Enebe, den perfekta lösningen för att bära din padelracket och tillbehör med komfort och stil. Passa på detta tillfälle och känn skillnaden!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Padelväska gymsack Enebe svart

Upptäck Svarta Gymsack Enebe: Den perfekta lösningen för att bära din padelracket och tillbehör på ett bekvämt och lätt sätt. Med utrymme för en enda individuell racket, har denna påse justerbara snören som gör att du kan bära den på ryggen som en ryggsäck, säkerställa att du inte tappar någonting på vägen. Dess design i svart färg med märkets namn i vitt och detaljer i grått ger den en elegant och diskret touch. Tillverkad av högkvalitativ tyg, garanterar den styrka och hållbarhet. Ta med dig det nödvändiga, oavsett om det är din racket, bollar eller en vattenflaska, i denna påse som tar upp lite utrymme.

Riktad till spelare som söker komfort och praktik: Svarta Gymsack Enebe är det perfekta valet för de som bara vill ta med sig det väsentliga till träning eller matcher. Offra inte utrymme eller stil, denna väska har allt. Passa på detta tillfälle och ta med dig Enebes kvalitet i varje match! Vänta inte mer och känn skillnaden!

Egenskaper Svarta Gymsack Enebe

  • Design i svart färg med märkets namn i vitt och detaljer i grått.
  • Högkvalitativt tyg som garanterar styrka och hållbarhet.
  • Justeringssnören för att bära den på ryggen som en ryggsäck.
  • Justerbar förslutning för ökad säkerhet.
  • Utrymme för en racket och några tillbehör som bollar, plånbok eller mobil.

Vem är den riktad till?

Denna väska är riktad till padelspelare som söker en lätt och kompakt lösning för att ta med sin racket och tillbehör till banan. Det är idealiskt för de som bara vill ta med sig det väsentliga, som racket och en vattenflaska eller bollar.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Svarta Gymsack Enebe eftersom den kombinerar komfort och stil i en diskret design i svart färg. Dessutom är den tillverkad av högkvalitativa material som garanterar dess styrka och hållbarhet. Ta bara med dig det nödvändiga i denna praktiska och eleganta väska. Vänta inte mer och känn skillnaden!

Lär dig mer om märket Enebe

Enebe är ett välkänt märke inom padelvärlden, känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Med års erfarenhet inom tillverkning av sportprodukter, har Enebe vunnit padelspelares förtroende på alla nivåer. Deras eleganta design och hållbarhet är egenskaper som spelarna uppskattar i varje Enebe-produkt. Vänta inte mer och välj kvalitet med Enebe!

Features År: 2023
Våra bästa produkter