Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
OBS RS 8.1 Svart Refurbished
  • OBS RS 8.1 Svart Refurbished

OBS RS 8.1 Svart Refurbished

PVP: 1 974,60 kr
767,36 kr
-62% NB
OBS RS 8.1 Svart halvnytt padelracket | Fantastisk hanterbarhet och touch med detta Enebe padelracket, en kompenserad modell som också är gjord med de bästa materialen på marknaden
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket NB RS 8.1 Svart Refurbished

Ta fram ditt bästa spel med det halvnya NB RS 8.1 Black padelracket, en mest balanserad modell från Enebe Padel 2022. Den utmärker sig för sin mångsidighet, eftersom den har ett droppformat för att kontrollera bollen bakifrån också som ett balansmedium som inte sviker i attack. Modellen kommer utan hygienisk tätning på manschetten, men den är helt i gott skick.

När det gäller sin konstruktion kombinerar den kol och glasfiber i strukturen, vilket ger den en perfekt balans mellan spelbarhet och motståndskraft mot oavsiktliga slag och krockar. Lågdensitets eva-gummi har använts i kärnan, vilket ger den en bekvämare touch och minskar vibrationer.

Enebe RS 8.1 Svart semi ny, egenskaper

  • Den semi-nya NB RS 8.1 Black presenterar handtaget utan en hygienisk tätning.
  • Den anpassar sig till alla spelstilar tack vare sin droppform och medelbalans.
  • Förstärkt struktur för att slå med större stabilitet.
  • Kombinerar kol- och glasfibertyg.
  • Exceptionell touch med det mjuka eva-gummit inuti.
  • padelracket av snabb anpassning.
  • Den tillhör serien av mellanpadelracket Enebe Padel 2022.

Vem är det till? Lämplig för idrottare som tränar intensivt och som letar efter ett balanserat racket, det vill säga ett som ger den bästa kontrollen i försvaret samt ett bra slag i spelet nära nätet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det ger en exceptionell valuta för pengarna samt en fantastisk finish. Du kommer att älska dess estetik i svart med en central logotyp i guld samt vita detaljer.

Upptäck mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års uppehåll återvänder företaget till striden med en komplett samling av padelracket, kläder och accessoarer för allmänheten.

Vänta inte längre och gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillfredsställa alla sina spelares behov.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter