Padelväska Enebe Response Tour rosa
  • Padelväska Enebe Response Tour rosa

Padelväska Enebe Response Tour rosa

PVP: 713,03 kr
657,65 kr
-8% NB
padelväska Enebe Response Tour rosa | Bär alla dina produkter på ett ordnat sätt med den nya Enebe-märket Response Tour padelracketväska designad med ett brett utbud av fack

padelväska Enebe Response Tour rosa

Förnya din padelväska med den nya kollektionen av padelracket från märket Enebe, nu tillgängliga i vår padelbutik online. Köp märkets nya Responde Tour-väska i rosa, designad med ergonomiska handtag som gör att du bekvämt kan transportera den från en plats till en annan.

Tack vare alla dess fack kan du bära allt ditt material utan att behöva lämna något hemma, du kan också bära det på ett ordnat sätt. Den har även tillverkats med kvalitetsmaterial som ger den större motståndskraft så att du kan använda den länge.

Response Tour padelväska i rosa, funktioner

  • Enebe Response Tour har designats i rosa.
  • Små fickor för att hålla dina personliga föremål nära till hands.
  • Två fack för förvaring av racket, ett av dem med termiskt skydd.
  • Ergonomiska handtag för att kunna transportera den bekvämt.
  • Finns i ett stort antal färger att välja mellan.
  • Ingår i Enebe Padel 2022 väskkatalog.

Vem är det till? Den är perfekt för de personer som vill bära allt sitt material på ett ordnat sätt och som vill bära en väska som är bekväm för att utan problem kunna ta den från en plats till en annan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har tillverkats med högkvalitativa material som ger den stor motståndskraft för att kunna spela, har den också designats i den mest slående rosa färgen så att du kan bära den med dina padelkläder.

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padelracket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features År: 2022
Våra bästa produkter